Bedenk jouw teamuitje

Alle teams van Thebe en alle vrijwilligers mogen op kosten van Thebe een team event organiseren.

Jouw Thebe WAUW Team Event

Wat ga jij doen met je team? Gezellig uit eten? Naar een pretpark? Een middagje padellen? Een lange wandeling maken en lekker lunchen? Samen een workshop doen? Huren jullie een bowlingbaan? Of juist een bootje? Alles is mogelijk! Overleg samen met je team, en eventueel met andere teams en vrijwilligers en maak er een onvergetelijke dag van!

Je manager heeft dit leuke nieuws al met jullie gedeeld; alle teams van Thebe en alle vrijwilligers mogen op kosten van Thebe een team event organiseren. In de komende drie maanden kunnen jullie met elkaar een moment afspreken om eens even iets anders te doen dan altijd maar hard werken en voor cliënten zorgen. Nu is het even tijd voor jullie. Tijd voor jezelf, samen met je collega’s. We hebben er alle vertrouwen in dat jullie daar iets heel leuks van gaan maken.

Waarom doen we dit?

Uit de waardemeter kwamen een paar belangrijke punten die er voor hebben gezorgd dat we het Thebe Team Event belangrijk vinden:

  • Team en teamgevoel: Het teamgevoel zit op heel veel plaatsen goed. En om dat nog verder te versterken en daar waar nodig te verbeteren, is het waardevol om samen ook buiten werktijd een keer iets gezelligs te doen.
  • Werkdruk: de werkdruk is al tijden ontzettend hoog. Daarom is het ook nodig om af en toe met elkaar te ontspannen. Dat willen we jullie graag geven.
  • Personeelstekort en lastige planning: er zijn te weinig zorgmedewerkers en vrijwilligers, waardoor de planningen lastig rond te krijgen zijn. Met dit event willen we ook zorgen dat we ons sterk positioneren in de regio, en daarmee nog meer mensen werven.

Zijn er voorwaarden?

Wát jullie gaan doen, dat bepalen jullie helemaal zelf! Je beslist samen met je team wat jullie gaan doen. Probeer daarbij natuurlijk wel rekening te houden met alle afzonderlijke teamleden. Het moet wel iets zijn wat de meeste mensen uit het team leuk vinden om te doen. En je doet dit met je eigen team, maar je mag ook iets organiseren samen met een ander Thebe-team. En dit event is voor iedereen! Dus ook voor vrijwilligers, leerlingen en stagiaires. Dus betrek hen ook bij je event.

Er zijn wel een paar andere voorwaarden die van belang zijn:

  • Het evenement wordt gepland in de maanden april, mei of juni. Dus vóór de zomervakantie. Als het een team écht op geen enkele manier lukt om in deze drie maanden iets te plannen, dan kan er bij hoge uitzondering en in overleg met de manager ook op een later moment iets worden gepland.
  • Om er voor te zorgen dat we hiermee ook andere mensen enthousiast maken om bij Thebe te komen werken, moet ieder team een foto (of meerdere) delen op sociale media en daarin de hashtags #thebe, #dewauwvanthebe en #thebeteamevent Op die manier kan iedereen zien hoe leuk de teams van Thebe zijn. Daar wil je toch bij horen?!!
  • Deel je foto's ook met communicatie@thebe.nl. Dan zorgen zij er voor dat jouw uitje ook nog een keer terug komt in een leuke compilatie op social media. 
  • Het budget is € 40,- per teamlid.

Hoe werkt het?

Hoe het werkt is heel eenvoudig. Bedenk samen met je teamleden, andere teams en vrijwilligers een leuk evenement. Prik een datum, organiseer het en ga er heel erg van genieten samen. Als je alles geregeld hebt, en je moet voor het evenement gaan betalen, dan kun je dat doen met de Simpled card van je team. Bij het verantwoorden van die kosten vink je dan ‘Thebe Team Event’ aan. Zorg dat je de factuur of het bonnetje ook beschikbaar hebt en voeg deze toe (uploaden).

Een andere mogelijkheid is om door het bedrijf een factuur te laten sturen. Deze wordt dan door de afdeling Financiën betaald. Laat op de factuur het projectnummer H23-502 en de teamnaam duidelijk vermelden. Indien je met meerdere teams een event organiseert, betaal dan met een simpled card van een van de teams en zet erbij welke teams hebben deelgenomen op de achtergrond regelt de afdeling financiën dat het goed komt.

En dan nog even dit....

het Thebe team event is een extraatje, als blijk van waardering voor jou en je team voor jullie inzet voor Thebe. Het komt dus niet in de plaats van je teamuitje, maar daarnaast.