Gegevens

Adres
Molengracht 21
4818 CK Breda

088-1176600

Thebe | Revalidatie en Herstel

Speciaal voor ouderen bieden we in het Amphia Ziekenhuis een professionele, veilige omgeving om te revalideren: Thebe Revalidatie en Herstel. In dit revalidatiecentrum in Breda zijn 108 revalidatieplaatsen.

Binnen Thebe Revalidatie en Herstel wordt u tijdelijk opgenomen. Samen met het behandelteam van Thebe en in overleg met de familie werken we aan uw herstel. Met als doel weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren.  

Het behandelteam bestaat uit een medisch specialist en meerdere verpleegkundigen. Afhankelijk van de reden van uw revalidatie betrekken wij meer specialisten bij uw behandeling. De volgende specialisten zijn verbonden aan de revalidatiezorg: een fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, psycholoog, diëtist en een maatschappelijk werker. Daarnaast doet u vooral veel zelf. Juist door de alledaagse dingen te doen, versnelt u uw herstel en kunt u misschien eerder naar huis. Benieuwd hoe de locatie eruitziet? Neem dan alvast een kijkje door onderstaande video te bekijken. 

Hoelang u bij ons moet blijven, hangt af van uw diagnose. Gemiddeld revalideert u tussen de 4 en 8 weken bij ons. Maar dat is voor iedereen anders. Aan het einde van uw verblijf in het revalidatiecentrum bekijken we samen met u de mogelijkheden.   

Wanneer kunt u terecht bij Thebe Revalidatie en Herstel? 

U kunt bij Thebe Revalidatie en Herstel terecht als u tijd nodig heeft om te herstellen. U revalideert bijvoorbeeld bij ons na een ziekenhuisopname. Onze behandelaars zijn onder andere gespecialiseerd in:  

  • Revalidatie na een amputatie  
  • Revalidatie na een hersenbloeding (CVA) of ander hersenletsel  
  • Geplande revalidatie 
  • Revalidatie na een ongeluk  
  • Revalidatie na een operatie
  • Revalidatie bij kanker
  • Revalidatie bij COPD
  • Revalidatie bij hartfalen
  • Revalidatie bij Parkinson
  • Algemene revalidatie 

Ook voor specialistische zorg tijdens uw revalidatie, waaronder infuustherapie, trachea zorg of specialistische wondzorg, kunt u bij ons terecht.   

Vergoeding van uw zorg 

Om te revalideren bij Thebe Revalidatie en Herstel heeft u een indicatie nodig. Daarin staat welke zorg u nodig heeft en hoe deze zorg wordt vergoed. Als u zich aanmeldt om te revalideren bij Thebe helpen wij u graag verder. Bekijk ook of uw zorgverzekeraar de zorg vergoedt.    

Bereikbaarheid 

Wilt u met het openbaar vervoer bij Thebe Revalidatie en Herstel komen? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie. 

Meer informatie over revalidatie binnen Thebe, leest u hier. 

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Werken bij Thebe Revalidatie en Herstel? 

Wil jij graag bij Thebe Revalidatie en Herstel komen werken? Klik dan hier voor alle vacatures en solliciteer direct! Kom snel jouw WAUW van Thebe ontdekken.

Zorgkaart Nederland

De zorg die wij verlenen is van goede kwaliteit. Wij zijn dagelijks bezig om onze zorg verder te verbeteren. Wilt u ons helpen met het verbeteren van de zorgkwaliteit? Dan kunt u ons beoordelen op ZorgkaartNederland.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122