Gegevens

Adres
Frater Mattheishof 1A
5025 LL Tilburg

Mail het buurtteam

088-1176805

Buurtteam Tilburg Korvel

Buurtteam Tilburg Korvel bestaat uit betrokken, professionele verzorgenden en verpleegkundigen. Wij bieden passende verpleging en verzorging samen met uw naasten, mantelzorgers en met andere professionals.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Hierbij gaan we altijd uit van uw mogelijkheden. En we helpen u zoveel mogelijk zelf te doen. Dit kan zijn met ondersteuning van technologische hulpmiddelen. Zo blijft u actief en zoveel mogelijk zelfredzaam. Ons team biedt vrijwel alle soorten noodzakelijke wijk- en thuisverpleging. Daarnaast is ons buurtteam gespecialiseerd in wondzorg, zorg na een operatie en in palliatieve zorg.

Wanneer kunt u zorg krijgen?

Daar waar het samen of op eigen kracht echt niet lukt, kunt u rekenen op onze passende, professionele zorg. Hierbij zijn we duidelijk welke zorg we verlenen en op welke wijze. U regelt de zorg zelf of u vraagt om advies. Dit kan telefonisch, of via het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. Krijgt u al zorg van een buurtteam van Thebe en heeft u vragen? Neem dan contact op via het telefoonnummer van dit buurtteam.

Bent u Mantelzorger? Doe de test!

Neemt u al heel veel zorg en andere taken uit handen? Maar heeft u het gevoel dat het u soms wat te veel wordt? Doe dan de mantelzorgtest. U krijgt duidelijk inzicht in de tijd die het kost en of het eigenlijk wel past in uw drukke bestaan. Na de test krijgt u tips die helpen om het mantelzorgen te verlichten.  

Werken in team Tilburg Korvel? 

Dit team werkt in de gelijknamige wijk, maar komt ook in een deel van de wijk Trouwlaan. Korvel is de kleurrijke toegangspoort van Tilburg; levendig en groen. Het grootste deel van de wijk is een echte volkswijk en veel mensen kennen elkaar. Hier wonen mensen uit alle windstreken en van alle leeftijden en achtergrond. Het is een mooie mix van ouderen en jongeren (niet altijd Nederlandssprekend), meer - en minder bedeelden. Kortom; een zeer diverse doelgroep. In deze wijk komen we in kleine arbeidershuisjes maar ook in flats en bijzondere huizen. Het werk is zowel met de fiets als met de auto goed te doen. We werken veel samen met de omliggende teams waardoor je altijd een beroep kunt doen op elkaar.

Wil je werken in Team Korvel? Klik hier voor alle vacatures. 

ZorgkaartNederland

Wij zijn gefocust op het verbeteren van onze zorg. Wilt u helpen met het verbeteren van onze zorg? Beoordeel ons dan op ZorgkaartNederland

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122