Gegevens

Adres
Ketelhavenplein 233A
5045 NE Tilburg

Mail het buurtteam

088-1172156

Buurtteam Tilburg Reeshof West

Buurtteam Tilburg Reeshof West bestaat uit betrokken, professionele verzorgenden en verpleegkundigen. Wij bieden passende verpleging en verzorging samen met uw naasten, mantelzorgers en met andere professionals.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Hierbij gaan we altijd uit van uw mogelijkheden. En we helpen u zoveel mogelijk zelf te doen. Dit kan zijn met ondersteuning van technologische hulpmiddelen. Zo blijft u actief en zoveel mogelijk zelfredzaam. Ons team biedt vrijwel alle soorten noodzakelijke wijk- en thuisverpleging. Daarnaast is ons buurtteam gespecialiseerd in wondzorg, zorg na een operatie en in palliatieve zorg.

Wanneer kunt u zorg krijgen?

Daar waar het samen of op eigen kracht echt niet lukt, kunt u rekenen op onze passende, professionele zorg. Hierbij zijn we duidelijk welke zorg we verlenen en op welke wijze. U regelt de zorg zelf of u vraagt om advies. Dit kan telefonisch, of via het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. Krijgt u al zorg van een buurtteam van Thebe en heeft u vragen? Neem dan contact op via het telefoonnummer van dit buurtteam.

Werken in team Tilburg Reeshof West? 

Het westelijk deel van de Reeshof kenmerkt zich door de relatief nieuwe woningen. Aan de ene kant vind je gezinswoningen en appartement complexen zoals in Dalem die er al wat jaren staan. Of je hebt ook de bungalow woningen in Witbrant-West. Maar ook de nieuwbouwwoningen in Koolhoven behoren tot het werkgebied van dit team. Dit zie je ook terug in het cliëntbestand. Je werkt met cliënten van verschillende leeftijden, in verschillende gezinssituaties, en met zowel kort- als langdurige zorgvragen. Dit maakt het werk uitdagend en afwisselend.
Als je werkt in team Tilburg Reeshof West werk je in een gezellig team wat altijd voor elkaar klaar staat! 
Wil jij werken bij Team Tilburg Reeshof West? Klik hier voor alle vacatures.

Bent u Mantelzorger? Doe de test!

Neemt u al heel veel zorg en andere taken uit handen? Maar heeft u het gevoel dat het u soms wat te veel wordt? Doe dan de mantelzorgtest. U krijgt duidelijk inzicht in de tijd die het kost en of het eigenlijk wel past in uw drukke bestaan. Na de test krijgt u tips die helpen om het mantelzorgen te verlichten.  

ZorgkaartNederland

Wij zijn gefocust op het verbeteren van onze zorg. Wilt u helpen met het verbeteren van onze zorg? Beoordeel ons dan op ZorgkaartNederland

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122