Gegevens

Adres
De Coubertinlaan 10A
5143 AB Waalwijk

Mail het buurtteam

088-1176788

Buurtteam Waalwijk 't Spoor

Buurtteam Waalwijk 't Spoor bestaat uit betrokken, professionele verzorgenden en verpleegkundigen. Wij bieden passende verpleging en verzorging samen met uw naasten, mantelzorgers en met andere professionals.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Hierbij gaan we altijd uit van uw mogelijkheden. En we helpen u zoveel mogelijk zelf te doen. Dit kan zijn met ondersteuning van technologische hulpmiddelen. Zo blijft u actief en zoveel mogelijk zelfredzaam. Ons team biedt vrijwel alle soorten noodzakelijke wijk- en thuisverpleging. Daarnaast is ons buurtteam gespecialiseerd in wondzorg, zorg na een operatie en in palliatieve zorg.

Wanneer kunt u zorg krijgen?

Daar waar het samen of op eigen kracht echt niet lukt, kunt u rekenen op onze passende, professionele zorg. Hierbij zijn we duidelijk welke zorg we verlenen en op welke wijze. U regelt de zorg zelf of u vraagt om advies. Dit kan telefonisch, of via het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. Krijgt u al zorg van een buurtteam van Thebe en heeft u vragen? Neem dan contact op via het telefoonnummer van dit buurtteam.

Werken in team Waalwijk 't Spoor? 

Werken bij buurtteam 't Spoor: 's Morgens stap je het kantoor binnen om de dag voor te bespreken met je collega's met een kop koffie of thee. Na de dagstart stap je op de (elektrische) fiets of in de auto om de wijk in te gaan en je eerste cliënt te bezoeken. Het verschil in zorgvragen varieert enorm, van verpleegtechnische zorg zoals wondverzorging, katheterzorg en stomazorg tot het bieden van terminale zorg. Daarnaast zijn er ook cliënten met langdurige zorgbehoeften. Dit maakt onze werkomgeving constant veranderend en uitdagend.
Na je ochtendroute heb je contact met je collega's, hoever zijn ze en kun je nog iets voor elkaar doen? Eenmaal op kantoor heb je nog wat taken te doen, je loopt langs één van de drie huisartsenpraktijken die in het gezondheidscentrum zit, om te overleggen over een cliënt. Het feit dat we werken in een gezondheidscentrum maakt het contact snel en effectief. Dit bevordert een naadloze samenwerking en zorgt ervoor dat we onze cliënten de best mogelijke zorg kunnen bieden, met directe toegang tot medische expertise.
Daarnaast kijk je welk aandachtsveld je aanspreekt, misschien is het wel palliatieve zorg, continu verbeteren of medicatieveiligheid wat bij je past? Je verdiept je hier verder in en draagt dit vol enthousiasme over aan je collega's.
Wil jij werken bij Team Waalwijk 't Spoor? Klik hier voor alle vacatures.

ZorgkaartNederland

Wij zijn gefocust op het verbeteren van onze zorg. Wilt u helpen met het verbeteren van onze zorg? Beoordeel ons dan op ZorgkaartNederland

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122