17 januari 2022

Een geslaagd warm welkom voor Thebe Ruitersbos

De laatste stap in de integratie van Ruitersbos is vorige week een feestelijk feit geworden! De medewerkers ervaarden vorige week van maandag t/m vrijdag het ‘Warm welkom bij Thebe’ programma. Het restaurant van Ruitersbos werd omgetoverd tot een Thebe looproute waar de medewerkers meer informatie kregen.  

De komende jaren staat Ruitersbos voor de opgaaf om de huisvesting en de organisatie toekomstbestendig te maken. Dat betekent dat er stappen gezet zullen worden op het gebied van vastgoed, financiën, automatisering, zorginnovatie en duurzaamheid. Om deze opgaaf goed voorbereid tegemoet te treden, zijn Thebe en Ruitersbos gefuseerd.

Om de fusie goed te laten verlopen heeft Thebe het 'Warm welkom' georganiseerd voor de medewerkers van Ruitersbos om te zorgen voor een zachte landing. Het warm welkom programma begon met de manager van Ruitersbos, Cynthia de Jonge, die een woordje deed. Vervolgens maakten de medewerkers kennis met raad van bestuur. Daarna mochten ze hun weg vervolgen om informatie te krijgen over het intranet en AFAS. Als leuke verrassing mochten de medewerkers van Ruitersbos duiken in de photobooth! Met verschillende attributen kwamen de leukste foto’s eruit. Aan het eind van de looproute ontvingen de medewerkers het Thebe fleecevest en een goodiebag. Dankzij iedereen zijn inzet was het een geslaagde week! 

De komende maanden zullen de medewerkers van Ruitersbos verder wegwijs gemaakt worden binnen Thebe door middel van de buddy’s. Wij wensen iedereen heel veel succes en nogmaals: Welkom bij Thebe!