Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op: 0900-8122

Contact

Wetenschappelijk onderzoek

Thebe is onderdeel van twee academische netwerken: UKON en Tranzo. 

Over UKON 

Het UKON is een regionaal netwerk dat (wetenschappelijke) kennis ontwikkelt en verspreidt. Het netwerk stimuleert ook dat deze kennis wordt toegepast bij de aangesloten zorginstellingen én in het onderwijs. Het is een samenwerking tussen afdeling Eerstelijnsgeneeskunde van het Radboudumc en 19 zorgorganisaties. Thebe is er daar één van.  

Het verbeteren van de kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen en chronisch zieken staat voor het UKON voorop. Ook de kwaliteit van zorg staat centraal. Het gaat hier om mensen die intensieve zorg en begeleiding nodig hebben. Thuis of in een beschermde woonvorm. Dit alles past goed bij de doelen van Thebe. Daarom zijn wij graag partner in dit netwerk. Zo zorgen we samen voor gedeelde kennis. Kennis die we continu verbeteren. En die echt bijdraagt aan de zorg voor mensen in een kwetsbare fase in hun leven. 

Over Tranzo 

Tranzo is het wetenschappelijk centrum voor zorg en welzijn van Tilburg University. De Academische werkplaats Ouderenzorg is een samenwerking tussen 11 zorgaanbieders en Tranzo. Ook hier is Thebe een van de deelnemende partners.