28 september 2022

Watsnjoe: Op naar een uitgebreid samenwerkingsverband

Vorig jaar organiseerden Thebe, De Wever en Mijzo een 14-uur durende radio-uitzending voor medewerkers, vrijwilligers en cliënten onder de naam Watsnjoe. Tijdens dit event stond innovatie centraal. De samenwerking smaakte naar meer en de drie zorgorganisaties hebben dan ook besloten om Watsnjoe gezamenlijk door te ontwikkelen.

Op dinsdag 27 september 2022 hebben de bestuurders van Thebe, De Wever en Mijzo een overeenkomst ondertekend om deze samenwerking te bekrachtigen. Het doel van de samenwerking is om een fysieke en digitale plaats te bieden die zorgmedewerkers enthousiasmeert, stimuleert en faciliteert bij het ontwikkelen, testen en implementeren van zorginnovaties.

De fysieke plaats van Watsnjoe komt in de nieuwbouwlocatie van MindLabs aan de Spoorzone in Tilburg. Hier wordt een ‘werkplaats’ gecreëerd, waar medewerkers met studenten, docenten en bedrijven samen komen om innovaties uit te werken op sociaal vlak en op het gebied van technologie en proces. Naar verwachting wordt het pand in januari 2023 geopend. Daarnaast werken we toe naar een digitaal platform.

Benieuwd naar het online event van vorig jaar? Bekijk hier de terugblik.