22 maart 2023

Hoera, een nieuwe huisstijl voor Thebe!

De wereld om ons heen verandert en zo ook de zorg. Thebe verandert daarin mee. We kijken anders en kritisch naar ons werk en de hulpvraag van mensen, om nog steeds 'De Bedoeling' waar te maken. Dat doen we met de toekomstvisie waar we inzetten op professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis en technologie. Maar we gaan ook anders kijken naar onszelf en dat begint met hoe we eruitzien...

Ons oude logo werd bijna twintig jaar geleden gemaakt, in een tijd dat digitale zorgtoepassingen nog science fiction waren. Bovendien leverde Thebe toen nog kraamzorg en jeugdzorg. We hebben het nu doorontwikkeld tot een logo dat zowel online goed bruikbaar is, als op een uniform, een auto en een gebouw. Daarnaast hebben we gekozen voor kleuren die goed passen bij wie we zijn: deskundige, professionele zorgverbeteraars! Wij zijn trots!

De komende maanden

De komende maanden veranderen alle locaties en wijkgebouwen mee. De bewegwijzering wordt aangepast, net als de auto’s en de andere vervoersmiddelen. Ook komen er voor alle zorgmedewerkers nieuwe uniformen aan.