9 januari 2023

Stem nu op het Leermeesterschap van Thebe!

Thebe is uitgeroepen tot één van de vijf finalisten van de FWG Nationale HR Zorg Award. Vanaf vandaag is het mogelijk om te stemmen op het beste idee. Natuurlijk willen wij graag winnen met het idee ‘Leermeesterschap’ dat Thebe heeft ingezonden. Daarom is jouw stem belangrijk! De stemmen tellen namelijk voor 50% mee in de uitslag.

Thebe is uitgeroepen tot één van de vijf finalisten van de FWG Nationale HR Zorg Award. Vanaf vandaag is het mogelijk om te stemmen op het beste idee. Natuurlijk willen wij graag winnen met het idee ‘Leermeesterschap’ dat Thebe heeft ingezonden. Daarom is jouw stem belangrijk! De stemmen tellen namelijk voor 50% mee in de uitslag

Stemmen kon t/m 27 januari  2023

Wat houdt het Leermeesterschap ook alweer in? 

Op dit moment loopt het Leermeesterschap als pilot binnen Thebe. Met dit initiatief denken we mee met ervaren zorgprofessionals van 60 jaar of ouder waarvoor het werk fysiek te zwaar is geworden. We kijken naar welke werkzaamheden zij wel kunnen uitvoeren, ook wanneer fysieke zorg voor hen (te) zwaar wordt. De ervaren zorgprofessionals van 60 jaar of ouder krijgen dan de rol als Leermeester. De Leermeester ondersteunt de werkbegeleider in het leerproces van nieuwe talenten in de zorg. Hij/zij doet dit door begeleidende taken over te nemen en extra aandacht te geven aan de nieuwe talenten.