31 juli 2023

VVT in beweging; manifest naar Tweede Kamer

Samen met de VVT-organisaties in de regio is Thebe volop in actie om de tarieven en financiële zekerheid van onze zorg veilig te stellen voor de toekomst.

Want wij staan voor goede en betaalbare zorg! Dat brengt de komende jaren uitdagingen met zich mee, Lot vertelde het je ook al.

Om onze toekomstvisie te realiseren, moeten we nu kunnen investeren. We willen de zorgmedewerkers helpen met handige en slimme technologie, werkprocessen slimmer inrichten en een toekomstbestendige manier van samenwerken ontwikkelen. Door de opeenstapeling van financiële gebeurtenissen en bezuinigingen, plus de recente inflatie is die ruimte er nu niet. Met de huidige plannen dreigt dat we blijven stilstaan, terwijl we heel goed weten dat we samen de ouderenzorg en wijkverpleging verder moeten brengen!

Samen met alle ouderenzorgorganisaties van provincie Brabant hebben we daarom een manifest geschreven en ondertekend. Lees het hier. Deze is verstuurd naar de Tweede Kamer, de minister VWZ en politieke partijen. Het is tijd voor een ander verhaal. Zodat we samen in volle vaart vooruit kunnen blijven gaan en blijven staan voor goede en betaalbare zorg!