30 november 2023

We hebben de sleutel van Heilaarstaete!

Hier hebben we jarenlang naartoe gewerkt en dan is het nu zover

Vanuit een visie over de meerwaarde van samenwerking met GGz-Breburg.  Expertises vanuit Thebe en GGZ samenbundelen met het doel 1+1=3 dat meerwaarde gaat geven aan het wonen, welzijn en zorg van de bewoners van Heilaarstaete. Vele collega’ s hebben meegedacht om deze mooie visie te vertalen naar een gebouw wat hierbij past. 

Nu is de bouw klaar! Vanaf nu zijn we de trotse eigenaar van een modern pand met aandacht voor duurzaamheid. In het kader van healing environment is er zoveel mogelijk groen naar binnen gehaald door middel van planten en plantenwanden.   

De volgende fase

Nu is een fase aangebroken van training, het pand leren kennen en inrichten. Het duurt nog tot de derde week van januari voordat de bewoners kunnen intrekken. De locatie is nu door de aannemer aan ons opgeleverd en we gaan snel aan de slag om het in te richten en aan te kleden, zodat de verhuizing volgens planning kan plaatsvinden.  

Voordat het zover is, zijn er al rondleidingen gepland voor medewerkers en bewoners om al eens door het gebouw te lopen.  

Na de officiële opening, die in maart of april zal zijn, zijn natuurlijk alle medewerkers van Thebe welkom om deze nieuwe locatie eens te bezoeken.  

We wensen alle medewerkers, die betrokken zijn bij Heilaarstaete, veel succes!