Gegevens

Adres
Kloosterpad 11A
5104 JT Dongen

Mail het buurtteam

088-1172015

Buurtteam Dongen Plan West

Buurtteam Plan West in Dongen bestaat uit betrokken, professionele verzorgenden en verpleegkundigen. Wij bieden passende verpleging en verzorging samen met uw naasten, mantelzorgers en met andere professionals.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Hierbij gaan we altijd uit van uw mogelijkheden. En we helpen u zoveel mogelijk zelf te doen. Dit kan zijn met ondersteuning van technologische hulpmiddelen. Zo blijft u actief en zoveel mogelijk zelfredzaam. Ons team biedt vrijwel alle soorten noodzakelijke wijk- en thuisverpleging. Daarnaast is ons buurtteam gespecialiseerd in wondzorg, zorg na een operatie en in palliatieve zorg.

Wanneer kunt u zorg krijgen?

Daar waar het samen of op eigen kracht echt niet lukt, kunt u rekenen op onze passende, professionele zorg. Hierbij zijn we duidelijk welke zorg we verlenen en op welke wijze. U regelt de zorg zelf of u vraagt om advies. Dit kan telefonisch, of via het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. Krijgt u al zorg van een buurtteam van Thebe en heeft u vragen? Neem dan contact op via het telefoonnummer van dit buurtteam.

Werken in team Dongen Plan West? 

Team Plan West in Dongen is een stabiel en gastvrij team. Iedereen is flexibel en staat voor elkaar klaar. De wijk is een kleurrijke en boeiende wijk met een mooie mix van mensen van verschillende leeftijden, achtergrond, meer- en minderbedeelden, verschillende culturen en talen en cliënten met somatische en psychische uitdagingen. Het team is gehuisvest in een mooi en ruim kantoor in een gezondheidscentrum en alle cliënten zijn goed te bereiken met fiets en auto.

Wil je werken in Team Dongen Plan West? Klik hier voor alle vacatures. 

ZorgkaartNederland

Wij zijn gefocust op het verbeteren van onze zorg. Wilt u helpen met het verbeteren van onze zorg? Beoordeel ons dan op ZorgkaartNederland

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122