Gegevens

Adres
Deken Batenburgstraat 2
5104 CR Dongen

Mail het buurtteam

088-1172020

Buurtteam Oud Dongen

Buurtteam Oud Dongen bestaat uit betrokken, professionele verzorgenden en verpleegkundigen. Wij bieden passende verpleging en verzorging samen met uw naasten, mantelzorgers en met andere professionals.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Hierbij gaan we altijd uit van uw mogelijkheden. En we helpen u zoveel mogelijk zelf te doen. Dit kan zijn met ondersteuning van technologische hulpmiddelen. Zo blijft u actief en zoveel mogelijk zelfredzaam. Ons team biedt vrijwel alle soorten noodzakelijke wijk- en thuisverpleging. Daarnaast is ons buurtteam gespecialiseerd in wondzorg, zorg na een operatie en in palliatieve zorg.

Wanneer kunt u zorg krijgen?

Daar waar het samen of op eigen kracht echt niet lukt, kunt u rekenen op onze passende, professionele zorg. Hierbij zijn we duidelijk welke zorg we verlenen en op welke wijze. U regelt de zorg zelf of u vraagt om advies. Dit kan telefonisch, of via het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. Krijgt u al zorg van een buurtteam van Thebe en heeft u vragen? Neem dan contact op via het telefoonnummer van dit buurtteam.

Werken in team Oud-Dongen? 

Wil jij werken bij Team Oud-Dongen? Klik hier voor alle vacatures.

ZorgkaartNederland

Wij zijn gefocust op het verbeteren van onze zorg. Wilt u helpen met het verbeteren van onze zorg? Beoordeel ons dan op ZorgkaartNederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Patiëntenfederatie Nederland Buurtteam Oud Dongen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122