Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact op:

088-1173700

Stuur een e-mail

De toekomst van Thebe De Clossenborch

De huidige en de toekomstige bewoners van Thebe de Clossenborch vragen iets anders van de zorg en van het gebouw. Daarom zijn er plannen voor een verbouwing. Op deze pagina leest u alles over de toekomstplannen en de verbouwing. En heeft u een idee, of wilt u graag meedenken, vul dan het formulier onder aan deze pagina in.

De zorg verandert, en daardoor zijn er ook aanpassingen nodig op de locaties. Zo ook bij Thebe de Clossenborch. Dit past ook bij De Bedoeling van Thebe en bij de toekomstvisie. Klik hieronder op de links om hier meer over te lezen. 

Op de hoogte blijven

We houden u graag op de hoogte van de plannen die er zijn met Thebe de Clossenborch. Dit doen we op allerlei manieren. Voor het laatste nieuws kunt u ook altijd een kijkje nemen in de entree van de locatie. Op het 'bouwhek' staat het laatste nieuws. 

Bijeenkomst Toekomst van de Clossenborch (3-7-23)

Tijdens de informatiebijeenkomsten op maandag 3 juli 2023 hebben we veel mensen kunnen informeren over de toekomst en verbouwingsplannen van de Clossenborch. Ook zijn we aan de hand van een aantal thema’s met elkaar in gesprek gegaan.

Tijdens deze avond werd een presentatie gegeven. Deze presentatie is vastgelegd op video. Om de presentatie terug te lezen klikt u hier. Ook is van alles wat er is besproken een samenvatting gemaakt. Deze leest u hier. De video van deze bijeenkomst is hieronder te zien. 

Bouwtekeningen

Om een goed beeld te krijgen van de plannen, delen we ook graag de bouwtekeningen met u. Klik hieronder op de tekening die u graag wilt zien:

Heeft u een goed idee of wilt u meedenken?

We hebben al behoorljik wat namen van mensen die mee willen denken bij de verdere uitwerking. Wilt u ook meedenken, bijvoorbeeld over een bepaald thema of onderdeel/functie in of rondom het gebouw, of heeft u een goed idee wat u graag met ons wil delen? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. De komende zomermaanden gebruiken we om de input te verwerken, de haalbaarheid van het vlekkenplan te onderzoeken en het vervolgproces vorm te geven.

Als kanttekening willen we wel meegeven dat het niet mogelijk is om alle wensen en ideeën te realiseren. Maar we gaan natuurlijk kijken naar de mogelijkheden.

Voorbeelden hiervan zijn bewoner, familie, vrijwilliger, medewerker of buurtgenoot, etc.