Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact op:

088-1173700

Stuur een e-mail

De toekomst van Thebe De Clossenborch

De huidige en de toekomstige bewoners van Thebe de Clossenborch vragen iets anders van de zorg en van het gebouw. Daarom zijn er plannen voor een verbouwing. Op deze pagina leest u alles over de toekomstplannen en de verbouwing. En heeft u een idee, of wilt u graag meedenken, vul dan het formulier onder aan deze pagina in.

De zorg verandert, en daardoor zijn er ook aanpassingen nodig op de locaties. Zo ook bij Thebe de Clossenborch. Dit past ook bij De Bedoeling van Thebe en bij de toekomstvisie. Klik hieronder op de links om hier meer over te lezen. 

Op de hoogte blijven

We houden u graag op de hoogte van de plannen die er zijn met Thebe de Clossenborch. Dit doen we op allerlei manieren. Voor het laatste nieuws kunt u ook altijd een kijkje nemen in de entree van de locatie. Op het 'bouwhek' staat het laatste nieuws. 

Bijeenkomst Toekomst van de Clossenborch (3-7-23)

Tijdens de informatiebijeenkomsten op maandag 3 juli 2023 hebben we veel mensen kunnen informeren over de toekomst en verbouwingsplannen van de Clossenborch. Ook zijn we aan de hand van een aantal thema’s met elkaar in gesprek gegaan.

Tijdens deze avond werd een presentatie gegeven. Deze presentatie is vastgelegd op video. Om de presentatie terug te lezen klikt u hier. Ook is van alles wat er is besproken een samenvatting gemaakt. Deze leest u hier. De video van deze bijeenkomst is hieronder te zien. 

Bouwtekeningen

Om een goed beeld te krijgen van de plannen, delen we ook graag de bouwtekeningen met u. Klik hieronder op de tekening die u graag wilt zien:

Heeft u op- en/of aanmerkingen laat het ons weten

Inmiddels zijn we alweer diversen bijeenkomsten en overleggen verder m.b.t. de verbouwing van De Clossenborch en daar is veel input vanuit gehaald.

StudioID+ heeft al deze input in een voorlopig ontwerp verwerkt welke u hier kunt zien. Op 10 juli komen de werkgroepen weer bij elkaar om dit alles weer door te nemen.

Dus hebt u vanuit de nieuwe plattegronden en/of wrap ups nog op- en/of aanmerkingen laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen.

Voorbeelden hiervan zijn bewoner, familie, vrijwilliger, medewerker of buurtgenoot, etc.