Gegevens

Adres
Donatello 1
4812 JR Breda

0900-8122

Thebe | Heuvel

In de Bredase wijk Heuvelkwartier ligt het mooie woonzorgcentrum Thebe Heuvel. Een centrum voor zorg, welzijn, wonen en ontmoeten. Bij woonzorgcentrum Heuvel kunt u zelfstandig blijven wonen in een omgeving waarin u zich prettig voelt. Ook als u ouder bent en zorg nodig heeft. Of als u dementerend bent en hiervoor zorg en begeleiding nodig heeft.

Als u woonzorgcentrum Heuvel binnenstapt, voelt u direct de open, levendige sfeer die er heerst. Als u niet meer zelfstandig thuis kunt wonen en zorg en verpleging nodig heeft, kunt u bij woonzorgcentrum Heuvel terecht. Ruim 60 medewerkers en vele vrijwilligers bieden passende zorg. Wij denken met u mee, luisteren naar uw wensen en stimuleren u zelf te doen wat u zelf nog kan. Dit doen we we samen met u en uw naasten en familie. Want ieder mens is uniek! Dat is de basis van onze zorg.

Iedereen is welkom bij woonzorgcentrum Heuvel. Ook als u niet op deze locatie van Thebe woont. Wij zijn een huis van de wijk. Dat betekent dat naast de bewoners en diens naasten ook buurtbewoners van harte welkom zijn bij ons. In ons restaurant kunt u genieten van een kop koffie of thee en een heerlijke maaltijd. Ook kunt u bij Heuvel gezellig een spelletje doen en deelnemen aan een van de vele activiteiten. Wilt u alvast een kijkje nemen bij woonzorgcentrum Heuvel? Bekijk dan onderstaande video. 

Een kijkje bij Thebe Heuvel

Bereikbaarheid

Thebe Heuvel ligt aan de Donatello 1 in Breda. Wilt u met het openbaar vervoer naar Thebe Heuvel komen? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Werken bij Thebe Heuvel? 

Wil jij graag bij Thebe Heuvel komen werken? Klik dan hier voor alle vacatures en solliciteer direct! Kom snel jouw WAUW van Thebe ontdekken.

Meer informatie

Hier vindt u meer informatie over diverse onderwerpen: 

Goede zorg in een prettige omgeving. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Het steeds verder verbeteren van onze zorgkwaliteit vinden wij daarom belangrijk. U kunt onze zorg beoordelen op ZorgkaartNederland. Ook hebben wij de certificaten NEN-EN-ISO 9001: 2008.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Patiëntenfederatie Nederland Thebe Heuvel is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Als u binnenkomt bij woonzorgcentrum Heuvel, staat u meteen in de Plaza. Hier vindt u een restaurant en een terras. Ook is er ruimte voor een spelletje. Woont u in de wijk en heeft u lichte geheugenproblemen? Dan kunt u gebruikmaken van de dagbesteding in ons Ontmoetingscentrum Heuvel.

De Plaza is 7 dagen per week geopend. Naast bewoners en diens familie kunnen wijkbewoners de voorzieningen ook gebruiken. De kosten hiervan zijn wel voor uw eigen rekening.

Bekijk ook de tarievenlijst met de algemene diensten

Bij woonzorgcentrum Heuvel kunt u terecht voor thuiszorg en wonen met verzorging en verpleging. Van maandag tot en met vrijdag bieden wij dagbesteding aan voor wijkbewoners die licht of beginnend last hebben van geheugenverlies. De dagbesteding is gevestigd in het Ontmoetingscentrum op de eerste etage van de locatie. 

Diensten

Expertises

Bij Thebe De Heuvel vinden we uw welzijn erg belangrijk. Ons welzijnsteam bestaat uit 1 welzijnscoördinator en 3 welzijnsmedewerkers. Samen zorgen zij ervoor dat u zich hier thuis en welkom voelt. Daarom werkt het welzijnsteam ook samen met onze zorgmedewerkers.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op enkele veelgestelde vragen:

Ja, u heeft een indicatie nodig om bij ons te komen wonen. U kunt vanaf ZZP4 bij ons terecht. Dit geldt niet voor de huurappartementen.

Dat verschilt per moment. Voor de actuele wachttijden kunt u contact opnemen met het cliëntenservicebureau.

Bij Thebe Heuvel organiseren we diverse activiteiten, zoals wandelen en muziek maken. Daarnaast organiseren we ook individuele activiteiten en activiteiten rondom beauty. De structurele activiteiten en activiteiten met een bepaald thema bieden we aan via een planning. Deze activiteiten stemmen we bovendien altijd af op de persoonlijke behoeftes van de bewoners. Onze medewerkers maken familie deelgenoot van de activiteiten via ‘Familienet’. Daarin sturen ze vaak gezellige foto’s van de activiteiten. Meer informatie over Familienet kunt u opvragen bij de zorgmedewerkers.

Wij vragen een jaarlijkse eigen bijdrage voor extra activiteiten die we bij Thebe Heuvel organiseren.

Er is niemand die de bewoner beter kent dan zijn naaste(n). Wij verwachten van hen dat zij betrokken blijven in het leven van de bewoner. En ook dat we er samen voor zorgen dat de zorg en de dagelijkse activiteiten zoveel mogelijk aansluiten op de wensen en behoeften van de bewoner. Daarnaast zijn er ook wat praktische verwachtingen, zoals het schoonmaken van persoonlijke spullen. Thebe is verantwoordelijk voor de schoonmaak van de spullen van Thebe. Denk hierbij aan het bed, de kasten en de ramen.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122