Gegevens

Adres
Monseigneur Nolensplein 13
4812 JC Breda

Mail het buurtteam

088-1176704

Buurtteam Breda Heuvel-Boeimeer-Ruitersbos

Buurtteam Heuvel-Boeimeer-Ruitersbos in Breda bestaat uit betrokken, professionele verzorgenden en verpleegkundigen. Wij bieden passende verpleging en verzorging samen met uw naasten, mantelzorgers en met andere professionals.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Hierbij gaan we altijd uit van uw mogelijkheden. En we helpen u zoveel mogelijk zelf te doen. Dit kan zijn met ondersteuning van technologische hulpmiddelen. Zo blijft u actief en zoveel mogelijk zelfredzaam. Ons team biedt vrijwel alle soorten noodzakelijke wijk- en thuisverpleging. Daarnaast is ons buurtteam gespecialiseerd in wondzorg, zorg na een operatie en in palliatieve zorg.

Wanneer kunt u zorg krijgen?

Daar waar het samen of op eigen kracht echt niet lukt, kunt u rekenen op onze passende, professionele zorg. Hierbij zijn we duidelijk welke zorg we verlenen en op welke wijze. U regelt de zorg zelf of u vraagt om advies. Dit kan telefonisch, of via het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. Krijgt u al zorg van een buurtteam van Thebe en heeft u vragen? Neem dan contact op via het telefoonnummer van dit buurtteam.

Bent u Mantelzorger? Doe de test!

Neemt u al heel veel zorg en andere taken uit handen? Maar heeft u het gevoel dat het u soms wat te veel wordt? Doe dan de mantelzorgtest. U krijgt duidelijk inzicht in de tijd die het kost en of het eigenlijk wel past in uw drukke bestaan. Na de test krijgt u tips die helpen om het mantelzorgen te verlichten.  

Werken in team Breda Heuvel-Boeimeer-Ruitersbos? 

De wijken Heuvel, Boeimeer en Ruitersbos zijn erg divers. Het loopt uiteen van een tussenwoning in een volksstraatje tot een riante woning midden in het bos. De cliëntenpopulatie kan daarom ook niet als één doelgroep worden omschreven. Wondzorg, het toedienen van sondevoeding, het aandoen van steunkousen tot aan zorg in de laatste levensfase; alle soorten zorg wordt door ons gedreven team geleverd, van jong tot oud.

Bij elke zorgvraag kijken we goed naar wat de client zelf nog kan met inzet van hulpmiddelen of eigen netwerk om zo de zelfredzaamheid te bevorderen. We werken samen met o.a huisartsen, casemanagers dementie en fysio- en ergotherapeuten in de regio. 

Als team werken we prettig met elkaar samen. Je werkt zelfstandig, maar je voelt je nooit alleen in de wijk. Je kan altijd een collega bellen of appen voor overleg. We zijn een warm en hecht team. Als team is er oog voor de kwaliteit van zorg, maar ook voor elkaar en behoud van werkplezier. 

Wil jij werken bij Team Breda Heuvel-Boeimeer-Ruitersbos? Klik hier voor alle vacatures.

ZorgkaartNederland

Wij zijn gefocust op het verbeteren van onze zorg. Wilt u helpen met het verbeteren van onze zorg? Beoordeel ons dan op ZorgkaartNederland

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122