Gegevens

Adres
Kerkwerve 50
4873 CJ Etten-Leur

Mail het buurtteam

088-1176744

Buurtteam Etten-Leur Centrum

Buurtteam Etten-Leur Centrum bestaat uit betrokken, professionele verzorgenden en verpleegkundigen. Wij bieden passende verpleging en verzorging samen met uw naasten, mantelzorgers en met andere professionals.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Hierbij gaan we altijd uit van uw mogelijkheden. En we helpen u zoveel mogelijk zelf te doen. Dit kan zijn met ondersteuning van technologische hulpmiddelen. Zo blijft u actief en zoveel mogelijk zelfredzaam. Ons team biedt vrijwel alle soorten noodzakelijke wijk- en thuisverpleging. Daarnaast is ons buurtteam gespecialiseerd in wondzorg, zorg na een operatie en in palliatieve zorg.

Wanneer kunt u zorg krijgen?

Daar waar het samen of op eigen kracht echt niet lukt, kunt u rekenen op onze passende, professionele zorg. Hierbij zijn we duidelijk welke zorg we verlenen en op welke wijze. U regelt de zorg zelf of u vraagt om advies. Dit kan telefonisch, of via het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. Krijgt u al zorg van een buurtteam van Thebe en heeft u vragen? Neem dan contact op via het telefoonnummer van dit buurtteam.

Werken in team Etten-Leur Centrum? 

Team Etten-Leur Centrum is een gemêleerd, maar hecht team, waarbij de Brabantse gezelligheid nog erg voelbaar is. Hierdoor is er een fijne leeromgeving voor de SwitchZ studenten die wij opleiden en die ons prikkelen om voortdurend te blijven ontwikkelen. We werken in het compacte centrumgebied dat goed bereikbaar is met auto en fiets.  

Ons team gaat zich steeds meer ontwikkelen in bieden van verpleegtechnische zorg waaronder wondzorg. Met onze professionele zorg ondersteunen we onze cliënten bij thuis blijven wonen met kwaliteit van leven. Goede zorg verlenen we samen: de cliënt (met name senioren), de familie, het netwerk en jij als professional.  

We gaan steeds meer samenwerken met andere professionals en zorgorganisaties in de wijk.  

Spreekt werken in ons team je aan, klik dan hier voor alle vacatures. Je bent van harte welkom om een ochtend mee te lopen ter oriëntatie. 

ZorgkaartNederland

Wij zijn gefocust op het verbeteren van onze zorg. Wilt u helpen met het verbeteren van onze zorg? Beoordeel ons dan op ZorgkaartNederland

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122