Gegevens

Adres
Voorsteven 92
4871 DX Etten-Leur

Mail het buurtteam

088-1176743

Buurtteam Etten-Leur Noord

Buurtteam Etten-Leur Noord bestaat uit betrokken, professionele verzorgenden en verpleegkundigen. Wij bieden passende verpleging en verzorging samen met uw naasten, mantelzorgers en met andere professionals.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Hierbij gaan we altijd uit van uw mogelijkheden. En we helpen u zoveel mogelijk zelf te doen. Dit kan zijn met ondersteuning van technologische hulpmiddelen. Zo blijft u actief en zoveel mogelijk zelfredzaam. Ons team biedt vrijwel alle soorten noodzakelijke wijk- en thuisverpleging. Daarnaast is ons buurtteam gespecialiseerd in wondzorg, zorg na een operatie en in palliatieve zorg.

Wanneer kunt u zorg krijgen?

Daar waar het samen of op eigen kracht echt niet lukt, kunt u rekenen op onze passende, professionele zorg. Hierbij zijn we duidelijk welke zorg we verlenen en op welke wijze. U regelt de zorg zelf of u vraagt om advies. Dit kan telefonisch, of via het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. Krijgt u al zorg van een buurtteam van Thebe en heeft u vragen? Neem dan contact op via het telefoonnummer van dit buurtteam.

Werken in team Etten-Leur Noord? 

Als je bij het team van Thebe Etten-Leur Noord werkt, is alles boven het spoor je werkgebied. De doelgroep is met name ouderen, maar andere doelgroepen komen we ook wel eens tegen. De zorgvragen zijn ook erg uiteenlopend, je ziet vrijwel alles wel eens voorbijkomen.  

Wijkteam Etten-Leur Noord is een gezellig en vooruitstrevend team dat van aanpakken houdt. In het team helpen en ondersteunen we elkaar graag waar nodig en doen we er alles aan om het werk zo interessant en leuk mogelijk te maken. De teamuitjes kijkt iedereen dan ook altijd naar uit. Zien we jou bij ons volgende uitje?

Spreekt werken in dit team je aan? Klik hier voor de openstaande vacatures. 

ZorgkaartNederland

Wij zijn gefocust op het verbeteren van onze zorg. Wilt u helpen met het verbeteren van onze zorg? Beoordeel ons dan op ZorgkaartNederland

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122