Gegevens

Adres
Kerkwerve 50
4873 CJ Etten-Leur

Mail het buurtteam

088-1176745

Buurtteam Etten-Leur Zuid

Buurtteam Etten-Leur Zuid bestaat uit betrokken, professionele verzorgenden en verpleegkundigen. Wij bieden passende verpleging en verzorging samen met uw naasten, mantelzorgers en met andere professionals.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Hierbij gaan we altijd uit van uw mogelijkheden. En we helpen u zoveel mogelijk zelf te doen. Dit kan zijn met ondersteuning van technologische hulpmiddelen. Zo blijft u actief en zoveel mogelijk zelfredzaam. Ons team biedt vrijwel alle soorten noodzakelijke wijk- en thuisverpleging. Daarnaast is ons buurtteam gespecialiseerd in wondzorg, zorg na een operatie en in palliatieve zorg.

Wanneer kunt u zorg krijgen?

Daar waar het samen of op eigen kracht echt niet lukt, kunt u rekenen op onze passende, professionele zorg. Hierbij zijn we duidelijk welke zorg we verlenen en op welke wijze. U regelt de zorg zelf of u vraagt om advies. Dit kan telefonisch, of via het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. Krijgt u al zorg van een buurtteam van Thebe en heeft u vragen? Neem dan contact op via het telefoonnummer van dit buurtteam.

Werken in team Etten-Leur Zuid? 

Team Etten-Leur Zuid is een divers, flexibel, open en bovenal gezellig team. Wij staan altijd voor elkaar klaar en staan open voor feedback. Het werkgebied bestaat uit verschillende woonwijken rond het centrum, zoals de Grauwe Polder en de Kerkwerve, maar ook in het Buitengebied van Etten-Leur verlenen wij zorg. Je kan zowel op de fiets als met de auto de wijk in door de verschillende routes.
In de wijk hebben wij te maken met verschillende zorgvragen, van ADL tot wondzorg en verpleegtechnische handelingen zoals drainzorg. Dit kan zowel kort-als langdurende zorg zijn. Daarbij heb je diverse cliënten die variëren van 18 jaar en ouder waardoor het werk interessant en uitdagend blijft.
Wij kijken ook graag met onze cliënten mee bij het inzetten van zorgtechnologie en hulpmiddelen, zoals Medido, Tessa, Doff n donner etc. om de zelfredzaamheid zo lang mogelijk te behouden. 
Wil jij werken bij Team Etten-Leur Zuid? Klik hier voor alle vacatures.

ZorgkaartNederland

Wij zijn gefocust op het verbeteren van onze zorg. Wilt u helpen met het verbeteren van onze zorg? Beoordeel ons dan op ZorgkaartNederland

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122