Gegevens

Adres
Walgang 77
4931 DH Geertruidenberg

Mail het buurtteam

088-1173206

Buurtteam Geertruidenberg / Raamsdonk

Buurtteam Geertruidenberg / Raamsdonk bestaat uit betrokken, professionele verzorgenden en verpleegkundigen. Wij bieden passende verpleging en verzorging samen met uw naasten, mantelzorgers en met andere professionals.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Hierbij gaan we altijd uit van uw mogelijkheden. En we helpen u zoveel mogelijk zelf te doen. Dit kan zijn met ondersteuning van technologische hulpmiddelen. Zo blijft u actief en zoveel mogelijk zelfredzaam. Ons team biedt vrijwel alle soorten noodzakelijke wijk- en thuisverpleging. Daarnaast is ons buurtteam gespecialiseerd in wondzorg, zorg na een operatie en in palliatieve zorg.

Wanneer kunt u zorg krijgen?

Daar waar het samen of op eigen kracht echt niet lukt, kunt u rekenen op onze passende, professionele zorg. Hierbij zijn we duidelijk welke zorg we verlenen en op welke wijze. U regelt de zorg zelf of u vraagt om advies. Dit kan telefonisch, of via het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. Krijgt u al zorg van een buurtteam van Thebe en heeft u vragen? Neem dan contact op via het telefoonnummer van dit buurtteam.

Werken in team Breda Geertruidenberg-Raamsdonk? 

Wij zijn een zelfsturend team met het wijkgebouw in Geertruidenberg. Ons werkgebied is Geertruidenberg en Raamsdonk, een stad met een dorps karakter. Wij helpen de mensen in hun eigen vertrouwde omgeving en vinden eigen regie, zelfredzaamheid en zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen belangrijk. Ons team bestaat uit ongeveer 13 collega's met verschillende niveaus en leeftijden. In ons team werken we met 4-5-6 of 8 uurs diensten. Wil je graag in een stad werken met een dorps karakter? Dan ben je in dit team op het juiste adres. Voor ons team zijn wij op zoek naar gedreven, zelfstandige en flexibele collega's.
"Geen dag is hetzelfde, elke dag is een uitdaging en samenwerking is erg belangrijk. Waarom moeilijk doen als het samen kan, want alléén zijn we sterk, maar SAMEN zijn we nog sterker!"

Wil jij werken bij Team Geertruidenberg-Raamsdonk? Klik hier voor alle vacatures.

ZorgkaartNederland

Wij zijn gefocust op het verbeteren van onze zorg. Wilt u helpen met het verbeteren van onze zorg? Beoordeel ons dan op ZorgkaartNederland

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122