Gegevens

Adres
Het vierendeel 9
4921 LD Made

Mail het buurtteam

088-1173218

Buurtteam Made/Drimmelen

Buurtteam Made-Drimmelen bestaat uit betrokken, professionele verzorgenden en verpleegkundigen. Wij bieden passende verpleging en verzorging samen met uw naasten, mantelzorgers en met andere professionals.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Hierbij gaan we altijd uit van uw mogelijkheden. En we helpen u zoveel mogelijk zelf te doen. Dit kan zijn met ondersteuning van technologische hulpmiddelen. Zo blijft u actief en zoveel mogelijk zelfredzaam. Ons team biedt vrijwel alle soorten noodzakelijke wijk- en thuisverpleging. Daarnaast is ons buurtteam gespecialiseerd in wondzorg, zorg na een operatie en in palliatieve zorg.

Wanneer kunt u zorg krijgen?

Daar waar het samen of op eigen kracht echt niet lukt, kunt u rekenen op onze passende, professionele zorg. Hierbij zijn we duidelijk welke zorg we verlenen en op welke wijze. U regelt de zorg zelf of u vraagt om advies. Dit kan telefonisch, of via het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. Krijgt u al zorg van een buurtteam van Thebe en heeft u vragen? Neem dan contact op via het telefoonnummer van dit buurtteam.

Werken in team Made-Drimmelen? 

Team Made-Drimmelen is een hecht en gezellig team dat voor elkaar klaarstaat. Ons team bestaat uit zowel jonge als ervaren professionals, waardoor er een waardevolle uitwisseling van kennis en ervaring plaatsvindt. De cliënten staan bekend om hun gastvrijheid en medeleven. Ons werkgebied strekt zich uit van het dorp Made tot aan de mooie haven van Drimmelen. We bedienen een gevarieerde doelgroep en voeren diverse handelingen uit, waaronder wondzorg, het ondersteunen van cliënten bij het behouden van hun eigen regie, het werken met zorgtechnologie en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Kortom, bij Team Made-Drimmelen vind je niet alleen een gezellige werkomgeving, maar ook gastvrije cliënten en afwisselende taken.

Wil jij werken bij Team Made-Drimmelen? Klik hier voor alle vacatures.

ZorgkaartNederland

Wij zijn gefocust op het verbeteren van onze zorg. Wilt u helpen met het verbeteren van onze zorg? Beoordeel ons dan op ZorgkaartNederland

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122