Gegevens

Adres
Willem Alexanderplein 2
4847 AL Teteringen

Mail het buurtteam

088-1176726

Buurtteam Oosterhout Dorst-Teteringen

Buurtteam Oosterhout Dorst-Teteringen bestaat uit betrokken, professionele verzorgenden en verpleegkundigen. Wij bieden passende verpleging en verzorging samen met uw naasten, mantelzorgers en met andere professionals.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Hierbij gaan we altijd uit van uw mogelijkheden. En we helpen u zoveel mogelijk zelf te doen. Dit kan zijn met ondersteuning van technologische hulpmiddelen. Zo blijft u actief en zoveel mogelijk zelfredzaam. Ons team biedt vrijwel alle soorten noodzakelijke wijk- en thuisverpleging. Daarnaast is ons buurtteam gespecialiseerd in wondzorg, zorg na een operatie en in palliatieve zorg.

Wanneer kunt u zorg krijgen?

Daar waar het samen of op eigen kracht echt niet lukt, kunt u rekenen op onze passende, professionele zorg. Hierbij zijn we duidelijk welke zorg we verlenen en op welke wijze. U regelt de zorg zelf of u vraagt om advies. Dit kan telefonisch, of via het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. Krijgt u al zorg van een buurtteam van Thebe en heeft u vragen? Neem dan contact op via het telefoonnummer van dit buurtteam.

Werken in team Oosterhout Dorst-Teteringen? 

Ons team is werkzaam in de twee mooie dorpen Dorst en Teteringen. Wij zijn een gezellig en hecht buurtteam. Wij staan voor goede zorg van hoge kwaliteit, maar hechten ook veel waarde aan een goede teamsfeer. Het team is gezellig, flexibel en staat altijd voor elkaar klaar. We leveren kortdurende en chronische zorg en je hebt te maken met zowel oudere als jongere cliënten. Wij staan voor professionele zorg en leggen de nadruk op zelf, thuis & technologie. Ons kantoor is gevestigd in het gezondheidscentrum in Teteringen. Hierdoor hebben we erg korte lijntjes met verschillende andere disciplines binnen het gezondheidscentrum.

Wil jij werken bij Team Oosterhout Dorst-Teteringen? Klik hier voor alle vacatures.

ZorgkaartNederland

Wij zijn gefocust op het verbeteren van onze zorg. Wilt u helpen met het verbeteren van onze zorg? Beoordeel ons dan op ZorgkaartNederland

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122