Gegevens

Adres
Meerstoel 26
4904 SV Oosterhout

Mail het buurtteam

088-1176728

Buurtteam Oosterhout Leerteam

Buurtteam Oosterhout Leerteam bestaat uit betrokken, professionele verzorgenden en verpleegkundigen. Wij bieden passende verpleging en verzorging samen met uw naasten, mantelzorgers en met andere professionals.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Hierbij gaan we altijd uit van uw mogelijkheden. En we helpen u zoveel mogelijk zelf te doen. Dit kan zijn met ondersteuning van technologische hulpmiddelen. Zo blijft u actief en zoveel mogelijk zelfredzaam. Ons team biedt vrijwel alle soorten noodzakelijke wijk- en thuisverpleging. Daarnaast is ons buurtteam gespecialiseerd in wondzorg, zorg na een operatie en in palliatieve zorg.

Wanneer kunt u zorg krijgen?

Daar waar het samen of op eigen kracht echt niet lukt, kunt u rekenen op onze passende, professionele zorg. Hierbij zijn we duidelijk welke zorg we verlenen en op welke wijze. U regelt de zorg zelf of u vraagt om advies. Dit kan telefonisch, of via het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. Krijgt u al zorg van een buurtteam van Thebe en heeft u vragen? Neem dan contact op via het telefoonnummer van dit buurtteam.

Werken in team Oosterhout Leerteam? 

Ons buurtteam is een team waar leren centraal staat. Het team bestaat voor de helft uit een vaste kern en voor de andere helft uit roulerende leerlingen van verschillende niveaus. Zowel het BOL/BBL als het MBO/HBO leertraject zijn ons meer dan bekend. Dit maakt dat wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en opleiden tot een beginnend beroepsbeoefenaar.

De samenstelling binnen het team zorgt voor een prettige dynamiek met veel tijd en aandacht voor jouw persoonlijk leerproces. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het regelmatig voeren van overleg, intervisie en natuurlijk leren we ook van elkaar. Ons werkgebied bestaat uit de wijken Slotjes en Oosterheide. De bewoners in deze buurten zijn divers en bieden voldoende uitdaging als het gaat om het organiseren en coördineren van zorg. Ook verpleegtechnische handelingen komen vaak voor.

Onze werkzaamheden worden waar mogelijk ondersteund met de inzet van technologie en hulpmiddelen. De kwalitatief goede thuiszorg verlenen we altijd samen. Met de cliënt, mantelzorg en allerlei andere disciplines. Hierdoor is geen enkele dag hetzelfde.
Zie jij het zitten om ons team te versterken of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking. Wil je de vacatures zien die in ons team open staan? Klik dan hier voor alle vacatures. We verwelkomen je graag!

ZorgkaartNederland

Wij zijn gefocust op het verbeteren van onze zorg. Wilt u helpen met het verbeteren van onze zorg? Beoordeel ons dan op ZorgkaartNederland

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122