Gegevens

Adres
Pasteurlaan 9B
4901 DH Oosterhout

Mail het buurtteam

088-1176730

Buurtteam Oosterhout Rond de Kerk

Buurtteam Oosterhout Rond de Kerk bestaat uit betrokken, professionele verzorgenden en verpleegkundigen. Wij bieden passende verpleging en verzorging samen met uw naasten, mantelzorgers en met andere professionals.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Hierbij gaan we altijd uit van uw mogelijkheden. En we helpen u zoveel mogelijk zelf te doen. Dit kan zijn met ondersteuning van technologische hulpmiddelen. Zo blijft u actief en zoveel mogelijk zelfredzaam. Ons team biedt vrijwel alle soorten noodzakelijke wijk- en thuisverpleging. Daarnaast is ons buurtteam gespecialiseerd in wondzorg, zorg na een operatie en in palliatieve zorg.

Wanneer kunt u zorg krijgen?

Daar waar het samen of op eigen kracht echt niet lukt, kunt u rekenen op onze passende, professionele zorg. Hierbij zijn we duidelijk welke zorg we verlenen en op welke wijze. U regelt de zorg zelf of u vraagt om advies. Dit kan telefonisch, of via het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. Krijgt u al zorg van een buurtteam van Thebe en heeft u vragen? Neem dan contact op via het telefoonnummer van dit buurtteam.

Ons team

Ons team is werkzaam in het gezellige en mooie centrum van Oosterhout en de kerktoren van de Basiliek op de markt is het centrale punt van ons werkgebied. Dat maakt dat wij onze cliënten ook goed per fiets kunnen bereiken. Wij staan voor goede zorg van hoge kwaliteit en zijn een gezellig en hecht buurtteam waarbij wij veel waarde hechten aan een goede teamsfeer. Het team is gezellig, flexibel en staat altijd voor elkaar klaar. Wij ondernemen regelmatig samen een leuke activiteit. We leveren kortdurende en chronische zorg en je hebt te maken met oudere en in mindere mate met jongere cliënten. Ons kantoor is gevestigd in het eerstelijns centrum op de Pasteurlaan achter het Amphia ziekenhuis, hierdoor hebben we erg korte lijntjes met verschillende andere disciplines binnen dit centrum.

Werken in team Oosterhout Rond de Kerk? 

Wil jij werken bij Team Oosterhout Rond de Kerk? Klik hier voor alle vacatures.

ZorgkaartNederland

Wij zijn gefocust op het verbeteren van onze zorg. Wilt u helpen met het verbeteren van onze zorg? Beoordeel ons dan op ZorgkaartNederland

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122