Gegevens

Adres
Merijntje Gijzenstraat 3A
4906 EA Oosterhout

Mail het buurtteam

088-1176735

Buurtteam Oosterhout Slotbossetoren

Buurtteam Oosterhout Slotbossetoren bestaat uit betrokken, professionele verzorgenden en verpleegkundigen. Wij bieden passende verpleging en verzorging samen met uw naasten, mantelzorgers en met andere professionals.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Hierbij gaan we altijd uit van uw mogelijkheden. En we helpen u zoveel mogelijk zelf te doen. Dit kan zijn met ondersteuning van technologische hulpmiddelen. Zo blijft u actief en zoveel mogelijk zelfredzaam. Ons team biedt vrijwel alle soorten noodzakelijke wijk- en thuisverpleging. Daarnaast is ons buurtteam gespecialiseerd in wondzorg, zorg na een operatie en in palliatieve zorg.

Wanneer kunt u zorg krijgen?

Daar waar het samen of op eigen kracht echt niet lukt, kunt u rekenen op onze passende, professionele zorg. Hierbij zijn we duidelijk welke zorg we verlenen en op welke wijze. U regelt de zorg zelf of u vraagt om advies. Dit kan telefonisch, of via het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. Krijgt u al zorg van een buurtteam van Thebe en heeft u vragen? Neem dan contact op via het telefoonnummer van dit buurtteam.

Werken in team Oosterhout Slotbossetoren? 

Het wijkteam slotbossetoren is een klein, warm en gezellig team. Openheid en voor elkaar klaar staan is heel belangrijk en echt voelbaar. Wij werken in de wijken Dommelbergen en Strijen in Oosterhout. Het is erg fijn om in dit team te mogen werken en erbij te horen. Ook wij werken uiteraard volgens de Bedoeling van Thebe, wat in de praktijk betekent: Wat ik zelf kan geef ik niet uit handen. Wat ik niet zelf meer kan, leer ik opnieuw of anders te doen. 

Wil jij werken bij Team Oosterhout Slotbossetoren? Klik hier voor alle vacatures.

ZorgkaartNederland

Wij zijn gefocust op het verbeteren van onze zorg. Wilt u helpen met het verbeteren van onze zorg? Beoordeel ons dan op ZorgkaartNederland

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122