Gegevens

Adres
Vogelenzang 7-24
5022 JZ Tilburg

Mail het buurtteam

088-1176803

Buurtteam Tilburg De Leije

Buurtteam Tilburg De Leije bestaat uit betrokken, professionele verzorgenden en verpleegkundigen. Wij bieden passende verpleging en verzorging samen met uw naasten, mantelzorgers en met andere professionals.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Hierbij gaan we altijd uit van uw mogelijkheden. En we helpen u zoveel mogelijk zelf te doen. Dit kan zijn met ondersteuning van technologische hulpmiddelen. Zo blijft u actief en zoveel mogelijk zelfredzaam. Ons team biedt vrijwel alle soorten noodzakelijke wijk- en thuisverpleging. Daarnaast is ons buurtteam gespecialiseerd in wondzorg, zorg na een operatie en in palliatieve zorg.

Wanneer kunt u zorg krijgen?

Daar waar het samen of op eigen kracht echt niet lukt, kunt u rekenen op onze passende, professionele zorg. Hierbij zijn we duidelijk welke zorg we verlenen en op welke wijze. U regelt de zorg zelf of u vraagt om advies. Dit kan telefonisch, of via het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. Krijgt u al zorg van een buurtteam van Thebe en heeft u vragen? Neem dan contact op via het telefoonnummer van dit buurtteam.

Bent u Mantelzorger? Doe de test!

Neemt u al heel veel zorg en andere taken uit handen? Maar heeft u het gevoel dat het u soms wat te veel wordt? Doe dan de mantelzorgtest. U krijgt duidelijk inzicht in de tijd die het kost en of het eigenlijk wel past in uw drukke bestaan. Na de test krijgt u tips die helpen om het mantelzorgen te verlichten.  

Werken in team Tilburg De Leije? 

Werken in team De Leije is een dynamische en uitdagende ervaring. Je biedt zorg op maat aan diverse bevolkingsgroepen en werkt nauw samen met andere zorgprofessionals om het welzijn en de gezondheid van de cliënten te bevorderen. Team De Leije is gevestigd in een hechte gemeenschap waar sociale controle een belangrijke rol speelt. De wijk kenmerkt zich door diverse gezondheidsverschillen, zoals sociaaleconomische status, beperkte toegang tot gezondheidszorg, levensstijlkeuzes en omgevingsfactoren. Als verzorgende/verpleegkundige binnen dit team is jouw dagelijkse aandacht voor gezondheidsvoorlichting van essentieel belang.

Wil je werken in Team De Leije? Klik hier voor alle vacatures. 

ZorgkaartNederland

Wij zijn gefocust op het verbeteren van onze zorg. Wilt u helpen met het verbeteren van onze zorg? Beoordeel ons dan op ZorgkaartNederland

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122