Gegevens

Adres
Lage Witsiebaan 39
5042 DG Tilburg

Mail het buurtteam

088-1176791

Buurtteam Tilburg Leerteam 't Zand

Buurtteam Tilburg Leerteam 't Zand bestaat uit betrokken, professionele verzorgenden en verpleegkundigen. Wij bieden passende verpleging en verzorging samen met uw naasten, mantelzorgers en met andere professionals.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Hierbij gaan we altijd uit van uw mogelijkheden. En we helpen u zoveel mogelijk zelf te doen. Dit kan zijn met ondersteuning van technologische hulpmiddelen. Zo blijft u actief en zoveel mogelijk zelfredzaam. Ons team biedt vrijwel alle soorten noodzakelijke wijk- en thuisverpleging. Daarnaast is ons buurtteam gespecialiseerd in wondzorg, zorg na een operatie en in palliatieve zorg.

Wanneer kunt u zorg krijgen?

Daar waar het samen of op eigen kracht echt niet lukt, kunt u rekenen op onze passende, professionele zorg. Hierbij zijn we duidelijk welke zorg we verlenen en op welke wijze. U regelt de zorg zelf of u vraagt om advies. Dit kan telefonisch, of via het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. Krijgt u al zorg van een buurtteam van Thebe en heeft u vragen? Neem dan contact op via het telefoonnummer van dit buurtteam.

Werken in leerteam 't Zand? 

Het werkgebied van Leerteam 't Zand is net buiten de ring van Tilburg, tussen het Tweesteden Ziekenhuis en de Westermarkt.  

Binnen ons leerteam werk en leer je samen met andere studenten en gediplomeerden het vak in de praktijk. Ons team bestaat uit 5 gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen, met daarbij 10 tot 12 studenten van allerlei niveaus en leerjaren. Samen verlenen wij alle zorg in de wijk, hierbij helpen wij elkaar en leren we van elkaar.  

Wij hebben doorlopend werk- en stageplekken beschikbaar voor gemotiveerde BBL- en BOL-leerlingen van de opleidingen tot helpende, verzorgende, mbo- en hbo- verpleegkundige van verschillende scholen.  Ook Switchz zij-instromers zijn bij ons van harte welkom.

En….niet onbelangrijk….we zijn ook een ontzettend gezellig team! Wil jij bij ons komen werken of werken en leren? Klik dan hier voor alle vacatures.

 

Bent u Mantelzorger? Doe de test!

Neemt u al heel veel zorg en andere taken uit handen? Maar heeft u het gevoel dat het u soms wat te veel wordt? Doe dan de mantelzorgtest. U krijgt duidelijk inzicht in de tijd die het kost en of het eigenlijk wel past in uw drukke bestaan. Na de test krijgt u tips die helpen om het mantelzorgen te verlichten.  

ZorgkaartNederland

Wij zijn gefocust op het verbeteren van onze zorg. Wilt u helpen met het verbeteren van onze zorg? Beoordeel ons dan op ZorgkaartNederland

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122