Gegevens

Adres
Doctor Ariënslaan 90 c-2
4761 EP Zevenbergen

Mail het buurtteam

088-1173215

Buurtteam Zevenbergen e.o.

Buurtteam Zevenbergen e.o. bestaat uit betrokken, professionele verzorgenden en verpleegkundigen. Wij bieden passende verpleging en verzorging samen met uw naasten, mantelzorgers en met andere professionals.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Hierbij gaan we altijd uit van uw mogelijkheden. En we helpen u zoveel mogelijk zelf te doen. Dit kan zijn met ondersteuning van technologische hulpmiddelen. Zo blijft u actief en zoveel mogelijk zelfredzaam. Ons team biedt vrijwel alle soorten noodzakelijke wijk- en thuisverpleging. Daarnaast is ons buurtteam gespecialiseerd in wondzorg, zorg na een operatie en in palliatieve zorg.

Wanneer kunt u zorg krijgen?

Daar waar het samen of op eigen kracht echt niet lukt, kunt u rekenen op onze passende, professionele zorg. Hierbij zijn we duidelijk welke zorg we verlenen en op welke wijze. U regelt de zorg zelf of u vraagt om advies. Dit kan telefonisch, of via het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. Krijgt u al zorg van een buurtteam van Thebe en heeft u vragen? Neem dan contact op via het telefoonnummer van dit buurtteam.

Bent u Mantelzorger? Doe de test!

Neemt u al heel veel zorg en andere taken uit handen? Maar heeft u het gevoel dat het u soms wat te veel wordt? Doe dan de mantelzorgtest. U krijgt duidelijk inzicht in de tijd die het kost en of het eigenlijk wel past in uw drukke bestaan. Na de test krijgt u tips die helpen om het mantelzorgen te verlichten.  

ZorgkaartNederland

Wij zijn gefocust op het verbeteren van onze zorg. Wilt u helpen met het verbeteren van onze zorg? Beoordeel ons dan op ZorgkaartNederland

Werken in team Zevenbergen e.o.? 

Team Zevenbergen is een klein, gezellig team. Binnen ons team werken wijkverpleegkundigen, verpleegkundige en verzorgende IG, maar ook voor helpende plus hebben we ruimte. De professionele zorg voor de cliënten en hun naasten, leveren we met elkaar. Daarnaast heeft iedere collega nog andere taken binnen hun eigen expertise.

Wij bieden zorg aan cliënten in de dorpen Zevenbergen, Moerdijk en Langeweg. De zorgvraag van de cliënten kan kortdurend zijn, maar wanneer cliënten chronische zorg nodig hebben bieden we ook onze professionele langdurige zorg aan. We werken volgens de Bedoeling van Thebe en richten ons op de wijkverpleging van de toekomst. Dit betekent: de cliënt stimuleren in wat hij/zij zelf kan en samen een oplossing zoeken voor wat niet meer zelfstandig lukt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar een baan binnen ons team? Neem contact met ons op of loop een ochtend mee ter oriëntatie! We zijn bereikbaar via het mailadres: zevenbergen@thebe.nl.

Wil je werken in Team Zevenbergen e.o? Klik hier voor alle vacatures.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122