Gegevens

Adres
Kangoeroestraat 1
4817 GA Breda

088-1171600

Thebe | Brabantpark

Midden in de woonwijk Brabantpark in Breda vindt u de kleine woonvoorziening Thebe Brabantpark. Heeft u lichamelijke problemen en kunt u echt niet meer thuis wonen? Dan biedt Brabantpark een fijne plek om te wonen, mét zorg van Thebe.

Brabantpark is een kleine woonvoorziening die aanvoelt als thuis. U woont daar in een groep van zes personen. U deelt de keuken en de badkamer van de woning, maar heeft uw eigen woon- en slaapkamer met ruimte voor een zitje. Daarnaast mag u helemaal zelf uw ritme te bepalen. Wij proberen open te zijn, veel samen te doen en gastvrij te zijn. De zorg die u krijgt, passen we aan op basis van wat u nodig heeft. We willen dat u zo zelfstandig mogelijk blijft. We kunnen u daarbij helpen door bijvoorbeeld gebruik te maken van hulpmiddelen. Zo blijft u altijd uw eigen leven leiden. Waar u ook woont.

Bewoners hebben de privacy van een eigen kamer en kunnen genieten van de huiselijke, gezellige sfeer bij Brabantpark. Familie en vrienden zijn altijd welkom. Wij hebben namelijk geen vaste bezoektijden. Wilt u alvast een kijkje nemen bij Brabantpark? Bekijk dan onderstaande video.

Een kijkje bij Thebe Brabantpark

In principe kunt u bij Brabantpark blijven wonen. Maar als u vergeetachtig wordt en professionele dementiezorg nodig heeft, kunnen wij u helaas niet meer verzorgen. In dat geval gaan wij met uw naasten op zoek naar een passende woonplek met de juiste zorg.

Bereikbaarheid

Thebe Brabantpark ligt aan de Kangoeroestraat 1 in Breda. Wilt u met het openbaar vervoer naar Thebe Brabantpark komen? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Rookbeleid

Op 1 juli 2021 is de wet over het roken in openbare gebouwen veranderd. Rookruimtes zijn vanaf die datum volgens de wet niet meer toegestaan. Ook bij Thebe willen we graag overal een rookvrije omgeving. Dit past bij het plan van de landelijke overheid om in 2040 een volledig rookvrije generatie te hebben.

Roken op de eigen slaapkamer of in de woonkamer is niet toegestaan. Dat heeft te maken met brandveiligheid en overlast voor de andere bewoners en bezoekers. Daarnaast hebben onze medewerkers volgens de ARBO-wet recht op een rookvrije werkplek.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Werken bij Thebe Brabantpark? 

Wil jij graag bij Thebe Brabantpark komen werken? Klik dan hier voor alle vacatures en solliciteer direct! Kom snel jouw WAUW van Thebe ontdekken.

Meer informatie

Hier vindt u meer informatie over diverse onderwerpen: 

Bij woonzorglocatie Brabantpark doen wij iedere dag ons best om zorg te verlenen die past bij uw wensen en behoeften. Dit doen wij samen met u en uw naasten. Samen kijken wij regelmatig of de huidige zorg voldoet of dat er aanpassingen nodig zijn. U kunt ons daarbij helpen door onze zorg te beoordelen op ZorgkaartNederland.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Patiëntenfederatie Nederland Thebe Brabantpark is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Onze medewerkers zijn specialisten in het ondersteunen, verzorgen en verplegen van mensen met lichamelijke beperkingen of problemen. Wij bespreken met u wat u zelf nog kunt en wat u opnieuw wilt leren. Wij bieden de juiste zorg die past bij uw situatie.

Diensten

Expertises

Wij zorgen er graag voor dat u zich hier (snel) thuis en welkom voelt én dat u zichzelf kan en mag zijn. Dit doen we door een fijne sfeer te maken en u te betrekken bij de dagelijkse huishoudelijke bezigheden. Terugkerende activiteiten die we organiseren zijn samen koffiedrinken, de brain quiz, het maandelijks bewonersdiner, bingomiddagen en creatieve middagen met schilderen en handwerken. Onze groep vrijwilligers geeft daarnaast extra aandacht aan een bewoner of een klein groepje bewoners. Denk hierbij aan een praatje maken, samen een fotoalbum bekijken, een spelletje spelen en buiten wandelen. We kijken hierbij naar de voorkeuren van de bewoners en zoeken dan een goede match met een vrijwilliger. Vrijwilligerswerk bij Thebe is niet vrijblijvend. We gaan met iedere vrijwilliger een samenwerkingsovereenkomst aan.

De agenda van de activiteiten kunt u vinden op de locatie en op FamilieNet.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op enkele veelgestelde vragen:

Voor sommige activiteiten vragen we een eigen bijdrage. Voor het betalen van de eigen bijdrage gebruiken we een strippenkaart. De strippenkaart kunt u kopen bij de activiteitenbegeleidster. De waarde van de strippenkaarten bedraagt € 20,- of € 50,-.

Nee, familie en vrienden zijn altijd welkom om bij u langs te komen. Het is fijn als uw bezoek rekening houdt met de gezamenlijke zorg- en eetmomenten. Zo houdt u uw regelmaat.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122