Gegevens

Adres
Vloeiweg 85
5061 GA Oisterwijk

013-5238700

Thebe | De Vloet

In het gezellige centrum van Oisterwijk vindt u woonzorgcentrum Thebe De Vloet. De Vloet is een woonzorgcentrum voor mensen met een vorm van dementie en mensen met lichamelijke problemen. Als thuis wonen niet meer mogelijk is, ondersteunt het gespecialiseerde team van De Vloet bij verpleging, verzorging en een zinvolle dagbesteding.

De Vloet is een verzorgingshuis met een warm hart. Dat is bij binnenkomst gelijk voelbaar. Als u zorg nodig heeft die wij écht niet kunnen bieden in uw thuissituatie, dan kan wonen bij De Vloet uitkomst bieden. Hier is het leven net als thuis.  Zo’n 230 deskundige medewerkers en 130 enthousiaste vrijwilligers kunnen u de zorg en ondersteuning bieden die past bij uw situatie. Maar wij vinden het vooral belangrijk dat u zoveel mogelijk uw eigen leven blijft leiden. Samen met u en uw familie en naasten stemmen we af wat u nog zelf kunt en waar u ondersteuning en eventueel behandeling bij nodig heeft.  

De Vloet wordt uw nieuwe woonomgeving. De medewerkers van Thebe zijn daarin te gast. Wilt u alvast een kijkje nemen in De Vloet? Bekijk dan onderstaande video.

Een kijkje bij De Vloet

Woonzorgcentrum De Vloet ligt op loopafstand van het sfeervolle centrum van Oisterwijk. Hier kunt u bijvoorbeeld zelf boodschappen doen en een lekker kopje koffie drinken. De Vloet is goed bereikbaar, omdat het vlak bij het station ligt. We doen iedere dag weer ons best om gastvrij en vriendelijk te zijn voor alle bewoners. Wilt u de sfeer komen proeven? Kom gerust eens langs!

Bereikbaarheid

Thebe De Vloet ligt aan de Vloeiweg 85 in Oisterwijk. Wilt u met het openbaar vervoer naar Thebe De Vloet komen? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Werken bij Thebe De Vloet? 

Wil jij graag bij Thebe De Vloet komen werken? Klik dan hier voor alle vacatures en solliciteer direct! Kom snel jouw WAUW van Thebe ontdekken.

Meer informatie

Hier vindt u meer informatie over diverse onderwerpen: 

Goede zorg in een prettige omgeving. Daar zetten wij ons élke dag voor in. Het inzetten en steeds verder verbeteren van onze zorgkwaliteit vinden wij daarom erg belangrijk.

In 2016 beoordeelde Gastvrijheidszorg De Vloet met drie sterren. Ook zien wij hoe waardevol het is om te investeren in deskundig personeel. Daarom is De Vloet een leerbedrijf voor mbo- en hbo-studenten. U kunt onze zorg beoordelen op ZorgkaartNederland.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Patiëntenfederatie Nederland Thebe De Vloet is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De Vloet heeft verschillende voorzieningen waar u gebruik van kunt maken. Gastvrijheid is bij ons vanzelfsprekend. U bent altijd welkom om een bezoek te brengen aan de ontmoetings- en Alzheimertuin of voor een kopje koffie in het restaurant. Ook als u niet in De Vloet woont. De Vloet is namelijk een huis van de wijk. 

Bekijk ook de tarievenlijst met de algemene diensten

De Vloet is een woonzorgcentrum voor mensen met een vorm van dementie en mensen met lichamelijke problemen. Als thuis wonen niet meer mogelijk is, ondersteunt De Vloet bij verpleging, verzorging en een zinvolle dagbesteding. Dit doen we samen met familie en naasten. Binnen De Vloet voegen we graag iets toe aan uw dagelijks welzijn. Tegelijkertijd vinden we het erg belangrijk dat u de regie over uw eigen leven blijft houden. Door te denken in mogelijkheden en moeilijkheden als uitdagingen te zien, kijken wij samen met u en uw naasten hoe u een zo prettig mogelijk leven kunt leiden. Mocht u een indicatie met behandeling hebben, dan is er (indien nodig) een behandelteam aanwezig om u te begeleiden. 

Logeerzorg
Bent u mantelzorger van uw partner of naaste en wordt deze zorg u even te veel? Denk dan eens aan de mogelijkheid van Logeerzorg bij Thebe. Op onze locatie kan uw partner of naaste terecht voor een kort en prettig verblijf. Onze professionals nemen voor even de zorg van u over. Zodat u als mantelzorger met een gerust hart weer kunt opladen. Bekijk meer informatie over Logeerzorg.

Diensten

Expertises

Met de vele vrijwilligers van De Vloet werken we samen aan een programma vol verschillende activiteiten. Daardoor is er altijd wel iets te doen dat u leuk vindt. Zo besteden we veel aandacht aan de traditionele feestdagen, maar hechten we ook veel belang aan een prettige woonomgeving. Dat doen we bijvoorbeeld met het aanbieden van een vrolijk bloemetje en het organiseren van tuinfeesten en uitjes. Daarnaast organiseren we nog allerlei andere activiteiten, zoals een schilderclub, een gymclub, een handwerkclub en een bingo.

Alle bewoners van De Vloet betalen een vaste maandelijkse bijdrage voor activiteiten. Op die manier kan iedereen meedoen. De activiteiten voor mensen met dementie sluiten uiteraard aan op hun wensen en behoeften. 

Uit cliënttevredenheidsonderzoeken blijkt dat bewoners het activiteitenaanbod zeer waarderen. 

Heeft u interesse in vrijwilligerswerk binnen De Vloet? Lees meer informatie over vrijwilligerswerk.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122