Gegevens

Adres
Princentuin 128
4813 CZ Breda

Mail het woonzorgcentrum

088-1175200

Thebe | Heilaarstaete

Deze spiksplinternieuwe locatie is aan het begin van 2024 geopend in Breda. Bij woonzorgcentrum Heilaarstaete staat de bewoner centraal. Samen kijken we welke woonomgeving het beste past. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de bewoners hun eigen leven blijven leiden. Waar nodig ondersteunen de zorgteams natuurlijk graag op het gebied van begeleiding, welzijn, verzorging en verpleging. 

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Samen met GGZ-Breburg leveren we op deze locatie specialistische zorg. Heilaarstaete biedt hiermee een specialistisch centrum met 100 verblijfplaatsen gericht op de volgende doelgroepen:

  • Gerontopsychiatrie - Psychiatrie in het verpleeghuis (gerontopsychiatrie) is voor kwetsbare mensen, vaak met complex gedrag in combinatie met al lang bestaande of meer recent ontwikkelde psychiatrische problematiek. Binnen Heilaarstaete ontvangen de bewoners bijzondere begeleiding en zorg passend bij de persoonlijke situatie.
  • Mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) - Tijdens het leven liep men hersenletsel op. Dat heeft impact op iemands leven en de directe omgeving van diegene. Heilaarstaete biedt gespecialiseerde begeleiding, ondersteuning en zorg.
  • Observatie - In het specialistisch centrum komen ook 20 observatieplekken voor mensen met gedragsproblematiek. Dit in samenwerking met GGz Breburg. Bent u een verwijzer? Klik dan hier voor de folder met aanvullende informatie over Observatie.
  • Korsakov - Bewoners met het syndroom van Korsakov is een relatief kleine groep mensen, die hooggespecialiseerde zorg nodig hebben. Daarom is het belangrijk deze zorg te concentreren en te laten bieden door een gespecialiseerd multidisciplinair team, met speciale kennis en ervaring en affiniteit met deze doelgroep. Wilt u hier meer over lezen, klik dan hier

Wat gebeurt er met Thebe Lucia?

De bewoners van Thebe Lucia zijn verhuisd naar woonzorglocatie Thebe Heilaarstaete, Thebe Aeneas en Thebe Merlinde. Het pand van Thebe Lucia wordt gesloopt en door Thebe opgeleverd aan HMV invest.

Werken bij Thebe Heilaarstaete? 

Zou je het leuk vinden om op deze mooie nieuwe locatie te werken? Klik dan hier voor alle vacatures. 

Een impressie

Hieronder vindt u een aantal beelden van de nieuwe locatie.

Grandcafe impressie
Zitje impressie
Huiskamer impressie
Badkamer impressie

Meer informatie

Hier vindt u meer informatie over diverse onderwerpen: 

Op locatie Heilaarstaete zetten wij ons vanaf de opening van het nieuwe pand begin 2024 in om de beste zorg te bieden. Ook hier willen wij onze zorgkwaliteit continu verbeteren. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Patiëntenfederatie Nederland Thebe Heilaarstaete is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Bewoners kunnen straks gebruikmaken van verschillende voorzieningen. Zodra we hier exact invulling aan kunnen geven, vindt u deze informatie hier. 

Heilaarstaete biedt een specialistisch centrum gericht op de  doelgroepen gerontopsychiatrie, mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en mensen met gedragsproblematiek. Voor deze laatste groep komen er 20 observatieplekken.

Diensten

Expertises

Er is een breed aanbod aan leuke activiteiten bij Thebe Heilaarstaete. Zo kun je meedoen met spelletjes, zoals bingo, maar ook spellen waarbij beweging centraal staat. Ook organiseren we creatieve middagen waarin bloemschikken of koken centraal staat. Of DJ Henk komt langs voor een leuke middag met muziek.

Daarnaast organiseren we ook allerlei buitenactiviteiten bij mooi weer. Je kunt je zelfs nuttig maken in de wijk door met elkaar afval te gaan prikken. 

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122