Gegevens

Adres
Sint Janstraat 6
5111 VR Baarle-Nassau

088-1173900

Thebe | Janshove

In Baarle-Nassau vindt u woonzorgcentrum Thebe Janshove. Dit woonzorgcentrum is een prettige oplossing als u niet meer thuis kunt wonen. Het is daarnaast écht een onderdeel van de Baarlese samenleving. De deuren van ons Grand Café zijn dagelijks voor iedereen geopend. Hier kunt u genieten van een lekker hapje en een drankje, lekker meedoen aan een activiteit of gezellig een praatje maken met andere mensen.

In woonzorgcentrum Thebe Janshove heerst een gemoedelijke, warme sfeer. Daarom komen mensen uit de buurt ook graag bij ons naar binnen. Naast een zorgcentrum zijn wij een huis van de wijk. Gastvrijheid vinden we daarom erg belangrijk. Uw familie, naasten en wijkbewoners zijn altijd welkom en kunnen gebruikmaken van de verschillende voorzieningen en activiteiten. In deze video nemen we u graag mee door onze locatie. 

Een kijkje bij Thebe Janshove

Bereikbaarheid

Thebe Janshove ligt aan de Sint Janstraat 6 in Baarle-Nassau. Wilt u met het openbaar vervoer naar Thebe Janshove komen? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Werken bij Thebe Janshove? 

Wil jij graag bij Thebe Janshove komen werken? Klik dan hier voor alle vacatures en solliciteer direct! Kom snel jouw WAUW van Thebe ontdekken.

Meer informatie

Hier vindt u meer informatie over diverse onderwerpen: 

Iedere dag doen wij ons uiterste best om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren. Hierbij hebben wij oog voor mens en welzijn.

Gastvrijheidszorg Thebe Janshove is beoordeeld met vier sterren.

Wilt u ons helpen onze kwaliteit te verbeteren? Dan kunt u onze zorg beoordelen op ZorgkaartNederland.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Patiëntenfederatie Nederland Thebe Janshove is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Janshove is écht een huis van de wijk. Iedereen is welkom: cliënten, familie, naasten en wijkbewoners. Ons Grand Café is dagelijks van 09.30 uur tot 16.30 uur voor iedereen open. U kunt daar of op het terras terecht voor een kop koffie met wat lekkers of een verse maaltijd. Ook kunt u bij ons biljarten, jeu-de-boulen, gymmen, naar de kapper en pedicure en een kerkdienst bezoeken. De vergader- en feestruimte kan ook worden afgehuurd. Daarnaast bieden wij aan onze bewoners een maaltijdservice aan huis en een facilitaire dienst voor onderhoud en kleine reparaties.

Bekijk ook de tarievenlijst met de algemene diensten

Woonzorgcentrum Janshove biedt een oplossing als u niet meer thuis kunt wonen. Wij ondersteunen u waar nodig met hulp en zorg als u dat zelf niet meer kan. In overleg met u helpen we bij het wassen, het aan- en uitkleden en het toedienen medicatie. Wat u zelf nog kunt doen, dat blijft u zelf doen. Soms is dat met ondersteuning van hulpmiddelen.

U beschikt over een eigen appartement. Dat is voorzien van een badkamer met douche en toilet. Vanzelfsprekend richt u uw appartement naar eigen smaak in.

Diensten

Expertises

Bij woonzorgcentrum Janshove zitten we niet stil. Wekelijks bieden wij een vast aanbod van activiteiten aan. Denk hierbij aan film- en muziekactiviteiten, thema-avonden en bewegingssessies. Een overzicht van deze activiteiten vindt u op het activiteitenoverzicht op de locatie. U kunt meedoen aan alle activiteiten. Alle activiteiten in de openbare ruimte zijn toegankelijk voor iedereen. Dus ook als u niet bij ons woont, mag u meedoen. Voor sommige activiteiten vragen wij een kleine bijdrage. Voor mensen met dementie hebben wij een aangepast dagprogramma. Wij lezen bijvoorbeeld de krant voor of doen gezellig een spelletje. Wij passen de activiteiten aan op de wensen en behoeften van de bewoner.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op enkele veelgestelde vragen:

Voor sommige activiteiten en services vragen wij een eigen bijdrage. Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen met uw contactpersoon.

Nee, familie en vrienden zijn altijd welkom om u te bezoeken.

Na de verhuizing gaan wij met u en uw familie of vrienden in gesprek. Wij praten dan over de mogelijke taken die zij uit kunnen voeren. Ook waarderen wij het erg als familieleden of vrienden u blijven ondersteunen bij de dagelijkse activiteiten.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122