Gegevens

Adres
Liesboslaan 315
4838 EW Breda

06-83793678

Thebe | Liesbosch

In de bosrijke omgeving De Lies ligt woonzorgcentrum Thebe Liesbosch. Hier is plek voor 28 mensen die door lichamelijke problemen niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. De sfeer bij Liesbosch is huiselijk en warm en de locatie midden in de bossen geeft rust.

Bij woonzorgcentrum Liesbosch denken we in mogelijkheden en kansen, want ieder mens is waardevol en uniek. Ruim 40 zorgmedewerkers staan iedere dag klaar om de bewoners de beste zorg te bieden die past bij hun situatie. Daarbij vinden we het wel belangrijk dat u zo zelfstandig mogelijk kunt blijven leven. Samen met de bewoners en hun familie en naasten zorgen we daarvoor.

Wilt u alvast een kijkje nemen bij Thebe Liesbosch? Bekijk dan de onderstaande video.

Een kijkje bij Thebe Liesbosch

Telefonische bereikbaarheid

07.00 – 15.00 uur: 0683793678
15.00 – 23.00 uur: 0610633177

Bereikbaarheid

Thebe Liesbosch ligt aan de Liesboslaan 315 in Breda. Wilt u met het openbaar vervoer naar Thebe Liesbosch komen? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Werken bij Thebe Liesbosch? 

Wil jij graag bij Thebe Liesbosch komen werken? Klik dan hier voor alle vacatures en solliciteer direct! Kom snel jouw WAUW van Thebe ontdekken.

Meer informatie

Hier vindt u meer informatie over diverse onderwerpen: 

Bij Thebe Liesbosch bieden wij passende zorg in een gastvrije, huiselijke en natuurlijke omgeving. Wij zetten ons iedere dag in om onze zorg te verbeteren. U kunt daarbij helpen door onze zorg te beoordelen op ZorgkaartNederland.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Patiëntenfederatie Nederland Thebe Liesbosch is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Thebe Liesbosch ligt in een bosrijke omgeving. U kunt er prachtig wandelen in de tuin en in het wandelbos. In het bos vindt u een gezellig tuinpaviljoen. Hier kunt u samen met uw familie gezellig samenkomen. Ook kunt u gebruikmaken van de gezamenlijke eetzaal, de ontmoetingsruimte en de kapsalon.

Bekijk ook de tarievenlijst met de algemene diensten

Bij Thebe Liesbosch hebben we van maandag tot en met vrijdag een afwisselend activiteitenprogramma. U kunt hier altijd aan meedoen. Voorbeelden van activiteiten zijn samen de krant lezen, knutselen, bewegen, kaarten en (geheugen)spelletjes doen. Ook organiseren wij een aantal themavieringen onder leiding van de Geestelijke verzorging. Denk hierbij aan een kerst- en paasviering. We gaan er ook regelmatig op uit. Uw familie of mantelzorger mag dan gezellig mee.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op enkele veelgestelde vragen:

Voor sommige activiteiten en diensten vragen wij een eigen bijdrage. Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen met uw contactpersoon bij Thebe.

Nee, familie en vrienden zijn altijd welkom om u te bezoeken.

Na de verhuizing geven wij u en uw omgeving wat rust. Zo kan iedereen aan de nieuwe situatie wennen. Na een tijdje gaan wij met uw familie en vrienden in gesprek. Wij praten dan over de mogelijke taken die zij uit kunnen voeren. Wij vragen uw familie en vrienden om uw persoonlijke spullen schoon te houden. Ook waarderen wij het erg als familieleden en vrienden af en toe meedoen met uw dagbesteding.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122