Gegevens

Dagbesteding de Rooie Fik
(Bij Thebe de Clossenborch)
Papenstraat 78
5081 JV Hilvarenbeek

088-117 37 00

Dagbesteding de Rooie Fik

Actief bezig zijn met uw hobby of met anderen een kopje koffiedrinken. Thebe biedt zelfstandig wonende ouderen een zinvolle dagbesteding, gebaseerd op hun mogelijkheden en behoeften. Buiten de deur wordt er gewerkt aan de zelfredzaamheid in een warme, huiselijk en sfeervolle omgeving.

Thebe biedt vijf verschillende activiteitenprogramma’s, met ieder een eigen thema. Er is altijd een activiteit die bij u past. U kunt kiezen uit de volgende activiteitenprogramma’s:

  • Sport en Bewegen
  • Cultuur
  • Creativiteit
  • Sfeer en Ontspanning
  • Natuur en Buitenleven

Als mensen vanwege lichamelijke of psychische beperkingen moeilijk thuis weg kunnen dan kan dagbesteding De Rooie Fik in Hilvarenbeek een oplossing zijn. Dagbesteding is onder andere een uitkomst voor mensen die structuur kunnen gebruiken in hun dagritme of die door geheugenproblemen niet voor langere tijd alleen thuis kunnen zijn. 

Wilt u eerst een keer de sfeer komen proeven op Dagbesteding De Rooie Fik?? Dan bent u zeker welkom. U kunt een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek door op de knop ´Stel uw vraag´ te drukken.

Openingstijden

U kunt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.30 uur tot 16.30 uur terecht bij dagbesteding De Rooie Fik. U kunt meerdere keren per week komen. 

Wilt u graag meer informatie?

Bij belangstelling mag u gerust contact opnemen met het team. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer 088-117 37 00.