Gegevens

Dagbesteding Goirle
(Bij Thebe Guldenakker)
Wittendijk 2
5051 GB Goirle

088-1173300

Dagbesteding in Goirle

Zo lang mogelijk gezond leven in een vertrouwde omgeving. Dat is de wens van velen. Wie ouder wordt, kan te maken krijgen met lichamelijke of geestelijke achteruitgang. Het kan moeilijker worden om voor u zelf te zorgen en de dagelijkse dingen te blijven doen. Familie, vrienden en buren zijn dan een belangrijke hulp. Maar soms is meer nodig, zoals het ondersteunen bij dagelijkse activiteiten of het ontlasten van uw naasten.

Dagbesteding bij Thebe Guldenakker Goirle

Bij ons kunt u terecht voor dagbesteding als u bijvoorbeeld problemen met uw geheugen en/of lichamelijke klachten heeft. Maar ook als u het moeilijk vindt om uw dag zinvol in te vullen, hebben wij aandacht voor uw wensen en behoeften. Met de verschillende activiteiten brengen wij meer structuur aan in uw dag. Op onze locatie zijn professionele zorgverleners aanwezig. Zij bieden zorg en ondersteuning bij de activiteiten wanneer u dat nodig heeft. We werken met een klein team met vaste begeleiders en vertrouwde gezichten.

Indicatie nodig

Voor dagbesteding heeft u een indicatie nodig. U kunt een WLZ-indicatie of een WMO-indicatie aanvragen. De kosten worden voor een groot deel vergoed. U betaalt wel een eigen bijdrage voor dagbesteding.

Faciliteiten

Er kan gebruik gemaakt worden van taxivervoer. Hiervoor heeft u een indicatie nodig.
Medicatie, extra kleren of materialen voor verzorging dient u zelf mee te nemen.
Tijdens de dagbesteding wordt er gezorgd voor een broodmaaltijd, koffie/thee, verzorging en persoonlijke begeleiding. U kunt ervoor kiezen een warme maaltijd te gebruiken in plaats van de broodmaaltijd. De kosten hiervoor worden bij u in rekening gebracht.

Aanmelden en contact

Wilt u zich aanmelden voor dagbesteding van Thebe Guldenakker of wilt u graag meer informatie? Neem contact op via e-mail: guldenakker.weekbeleving@thebe.nl