Gegevens

Dagbesteding Dongen
Hoge Ham 25
5104 JA Dongen

06-30 20 51 65

Dagbesteding Dongen

Actief bezig zijn met uw hobby of met anderen een kopje koffiedrinken. Thebe biedt zelfstandig wonende ouderen een zinvolle dagbesteding, gebaseerd op hun mogelijkheden en behoeften. Buiten de deur wordt er gewerkt aan de zelfredzaamheid in een warme, huiselijk en sfeervolle omgeving.

Na een succesvolle pilot hebben Maria-oord en Thebe de krachten gebundeld en een structurele samenwerking opgezet voor een dagbesteding voor ouderen. Het resultaat is een fijne ontmoetingsplek in het centrum van Dongen. 

Binnen de locatie van Maria-oord was er ruimte om de dagbesteding op te zetten. Thebe en Maria-oord werkten al samen in het project Community Care Dongen, wat gericht is op het zo lang mogelijk thuis blijven wonen van cliënten met een psychogeriatrische aandoening. De huidige samenwerking wordt uitgebreid naar een 'huis van de buurt'.

Thebe biedt vijf verschillende activiteitenprogramma’s, met ieder een eigen thema. Er is altijd een activiteit die bij u past. U kunt kiezen uit de volgende activiteitenprogramma’s:

  • Sport en Bewegen
  • Cultuur
  • Creativiteit
  • Sfeer en Ontspanning
  • Natuur en Buitenleven

Dagbesteding is onder andere een uitkomst voor mensen die structuur kunnen gebruiken in hun dagritme of die door geheugenproblemen niet voor langere tijd alleen thuis kunnen zijn. Bent u benieuwd of Dagbesteding bij u of uw naasten past? Bekijk hier dan de mogelijkheden die Thebe te bieden heeft.

Wilt u eerst een keer de sfeer komen proeven op Dagverzorging Dongen? Dan bent u zeker welkom. U kunt een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek door op de knop ´Stel uw vraag´ te drukken

Openingstijden

De medewerkers van Dagbesteding Dongen zijn aanwezig op maandag t/m vrijdag van 9.00-16.30 uur.

Wilt u graag meer informatie?

Bij belangstelling mag u gerust contact opnemen met het team. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer 06-30205165. U kunt ook een e-mail sturen naar DVDongen@thebe.nl.