Gegevens

Adres
Overakkerstraat 101
4834 XJ Breda

088-1172600

Thebe | De IJpelaar

Woonzorgcentrum Thebe De IJpelaar vindt u in de wijk IJpelaar aan de zuidkant van Breda. Als u niet meer thuis kunt wonen, biedt Thebe zorg op deze locatie. U kunt ook op deze locatie terecht als u leeft met dementie en hier zorg en begeleiding bij nodig heeft. Daarnaast biedt Thebe woonruimte aan als u tijdelijk verblijft bij Thebe. Bijvoorbeeld na een verblijf in het ziekenhuis.

Zo’n 165 medewerkers zetten zich iedere dag bij De IJpelaar in om de bewoners te helpen met verzorging, verpleging en begeleiding. U staat bij ons centraal. Wij hebben aandacht voor de dingen die voor u belangrijk zijn en daar passen wij onze zorg op aan. Want ieder mens is uniek. Samen met u kijken we wat u zelf nog kunt en waar u hulp bij nodig hebt. Die hulp bieden we met ondersteuning van uw familie en naasten.

U krijgt de ruimte om te blijven doen wat u gewend bent en om zelf beslissingen te nemen. Het leven is net als thuis. In De IJpelaar heerst een warme, hartelijke sfeer. Wilt u bij ons komen wonen? Tijdens ons eerste gesprek bespreken we uw verwachtingen en onze mogelijkheden. U kunt ook de sfeer komen proeven tijdens een rondleiding op deze locatie van Thebe. 

Bent u inmiddels al nieuwsgierig geworden naar De IJpelaar? Via onderstaande video kunt u al een kijkje nemen in het woonzorgcentrum.

Meer weten over deze locatie?

Ben u benieuwd hoe de appartementen binnen De IJpelaar eruitzien? Bekijk dan onderstaande video!

Een kijkje bij Thebe De IJpelaar

Bereikbaarheid

Thebe De IJpelaar ligt aan de Overakkerstraat 101-103 in Breda. Wilt u met het openbaar vervoer naar Thebe De IJpelaar komen? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Werken bij Thebe De IJpelaar? 

Wil jij graag bij Thebe De IJpelaar komen werken? Klik dan hier voor alle vacatures en solliciteer direct! Kom snel jouw WAUW van Thebe ontdekken.

Meer informatie

Hier vindt u meer informatie over diverse onderwerpen: 

Goede zorg in een prettige omgeving. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Het steeds verder verbeteren van onze zorgkwaliteit vinden wij belangrijk. U kunt onze zorg beoordelen op ZorgkaartNederland. Ook hebben wij de certificaten NEN-EN-ISO 9001.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Patiëntenfederatie Nederland Thebe de IJpelaar is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Iedereen is van harte welkom in De IJpelaar. Er is altijd iets te doen. In het hoofdgebouw zit een café en een sfeervol restaurant dat uitkijkt op een groot terras en de beweegtuin. Hier kunnen bewoners, familie en wijkbewoners elkaar ontmoeten en lekker koffiedrinken, borrelen en een hapje eten. Ook kunt u hier kaarten, biljarten of gewoon gezellig kletsen. Thebe organiseert ook regelmatig livemuziek en feestjes. Wij nodigen de bewoners, familie, wijkbewoners en andere belangstellenden uit om gebruik te maken van de faciliteiten die wij bieden. Dat maakt De IJpelaar een écht huis van de wijk.

Bekijk ook de tarievenlijst met de algemene diensten

In De IJpelaar van Thebe kunt u terecht voor verschillende soorten zorg. Wij bieden noodzakelijke zorg aan mensen met lichamelijke problemen en dementie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een korte opname. Bijvoorbeeld na een verblijf in het ziekenhuis.

Diensten

Expertises

In De IJpelaar organiseren we vaak leuke activiteiten. Deze vindt u in het activiteitenoverzicht op de tafels in het restaurant. Alle activiteiten zijn openbaar. U kunt dus gerust met uw familie of mantelzorger meedoen aan een activiteit. Ook wijkbewoners kunnen deelnemen.

Bij bewoners van De IJpelaar en wijkbewoners valt de activiteitenkalender thuis op de mat. U kunt zich aanmelden bij een van de activiteitenbegeleiders van De IJpelaar. Sommige activiteiten zijn gratis. Voor andere vragen wij een kleine vergoeding. De kosten voor de activiteiten vindt u in het activiteitenoverzicht. De kosten en drankjes of hapjes zijn voor eigen rekening.

 

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122