Gegevens

Adres
Liesboslaan 311
4838 EW Breda

088-1172800

Thebe | Eikenbosch

Woonzorgcentrum Eikenbosch is onderdeel van locatie Liesbosch. Thebe Eikenbosch ligt in Buurtschap De Lies, een bosrijke omgeving tussen Breda en Etten-Leur. Eikenbosch biedt een veilige, kleine woonomgeving voor mensen met dementie. 

Op locatie Eikenbosch heerst een warme, huiselijke sfeer. Onze medewerkers staan dag en nacht klaar om de zorg te bieden die u nodig heeft. Wat u nog zelf kunt doen, doet u ook zelf. Waar nodig met ondersteuning van uw naasten. Als u hulp nodig heeft, zijn wij er voor u. Door naar u te kijken, naar u te luisteren en met u in gesprek te gaan, leren wij u goed kennen. Zo kunnen wij onze zorg precies aanpassen op uw wensen en behoeften. Want ieder mens is uniek!

Deze locatie in de bossen biedt rust. Samen met uw mantelzorger, familie of andere naasten kunt u heerlijk wandelen in het bos of genieten van de tuin. Benieuwd hoe Eikenbosch eruitziet? Neem dan alvast een kijkje in de onderstaande video!

Een kijkje bij Thebe Eikenbosch

Bereikbaarheid

Thebe Eikenbosch ligt aan de Liesboslaan 311 in Breda. Wilt u met het openbaar vervoer naar Thebe Eikenbosch komen? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Werken bij Thebe Eikenbosch? 

Wil jij graag bij Thebe Eikenbosch komen werken? Klik dan hier voor alle vacatures en solliciteer direct! Kom snel jouw WAUW van Thebe ontdekken.

Meer informatie

Hier vindt u meer informatie over diverse onderwerpen: 

Locatie Eikenbosch is onderdeel van locatie Liesbosch. Op deze locaties bieden wij u zorg op maat in een gastvrije, huiselijke en natuurlijke omgeving. Wij zetten ons iedere dag in om onze zorg verder te verbeteren. U kunt ons hierbij helpen. Beoordeel ons op ZorgkaartNederland. Ook hebben wij de certificaten NEN-EN-ISO 9001: 2008.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Patiëntenfederatie Nederland Thebe Eikenbosch is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

U kunt gebruikmaken van de woonkamer en het balkon. Eikenbosch ligt in een bosrijke omgeving. Samen met uw mantelzorger of familie kunt u heerlijk wandelen in het wandelbos of de tuin. Verder is er in het bos een leuk tuinpaviljoen aanwezig. Daar kunt gezellig zitten. Daarnaast zijn er op locatie Eikenbosch ook andere voorzieningen aanwezig. Bijvoorbeeld de kapper.

Bekijk ook de tarievenlijst met de algemene diensten

Eikenbosch is speciaal geschikt voor oudere mensen met dementie. In een veilige omgeving krijgt u de zorg die u nodig heeft.

Diensten

Expertises

In de gezamenlijke huiskamers organiseren wij regelmatig leuke activiteiten. Ook bieden wij u de mogelijkheid om te helpen bij de dagelijkse bezigheden die ritme brengen in uw leven. Denk hierbij aan koffie schenken en de afwas doen. In het weekprogramma staan de activiteiten van de week vermeld. Op de jaarkalender staan activiteiten die ieder jaar worden georganiseerd. Bijvoorbeeld een kerstviering, een paasviering en verschillende uitstapjes. Ook kunt u gebruikmaken van de Beleef-TV, een BrainTrainer en een duo-fiets.  

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op enkele veelgestelde vragen:

Voor sommige activiteiten en services vragen wij een eigen bijdrage. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw contactpersoon.

Nee, familie en vrienden zijn altijd welkom om bij u op bezoek te komen.

Na uw verhuizing geven wij u en uw omgeving wat rust. Zo kan iedereen aan de nieuwe situatie wennen. Na een bepaalde periode gaan wij met uw familie, mantelzorger of vrienden in gesprek. Wij praten dan over de mogelijke taken die zij kunnen uitvoeren. Wij vragen ze ook om uw persoonlijke spullen schoon te houden. Ook waarderen wij het erg als familieleden, mantelzorgers of vrienden af en toe meedoen met uw dagbesteding.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122