Gegevens

Adres
Erasplaats 114
5046 LA Tilburg

088-1173614

Thebe | Erasplaats

In de levendige Tilburgse wijk Oud-Noord vindt u de kleine woonvoorziening Thebe Erasplaats. Hier biedt Thebe mensen met dementie of lichamelijke beperkingen of problemen een fijne woonplek met de juiste zorg.

Erasplaats is een thuis voor u en uw familie en naasten. Samen met uw familie en naasten zorgen wij ervoor dat u kunt leven op de manier waarop u dat gewend bent. U kunt bijvoorbeeld helpen met de dagelijkse bezigheden zoals koken, tafeldekken en afwassen. Maar u kunt ook ontspannen, gezellig koffiedrinken en spelletjes doen. Op uw eigen slaapkamer heeft u alle privacy. In Erasplaats hangt een huiselijke, prettige sfeer. Graag nemen we u mee door Erasplaats in onderstaande video.

Een kijkje bij Thebe Erasplaats

Onze medewerkers vinden het belangrijk om te zorgen voor openheid, eerlijkheid en gastvrijheid. Elke dag doen zij er alles aan om een veilig en gezellig thuis voor u te maken. Wij willen u graag leren kennen en zijn benieuwd naar uw levensverhaal. Hier passen wij onze zorg op aan. Want ieder mens is uniek! Samen met u en uw familie en naasten bepalen wij de zorg en de daginvulling. Op die manier kunnen we waar mogelijk rekening houden met de wensen en behoeften van u en uw familie en naasten.

Bereikbaarheid

Thebe Erasplaats ligt aan de Erasplaats 114 in Tilburg. Wilt u met het openbaar vervoer naar Thebe Erasplaats komen? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Werken bij Thebe Erasplaats? 

Wil jij graag bij Thebe Erasplaats komen werken? Klik dan hier voor alle vacatures en solliciteer direct! Kom snel jouw WAUW van Thebe ontdekken.

Meer informatie

Hier vindt u meer informatie over diverse onderwerpen: 

Bij Erasplaats doen wij iedere dag ons uiterste best om de zorg te leveren die aansluit op uw wensen en behoeften. Dit doen wij samen met u en uw familie en naasten. Met elkaar kijken we of de huidige zorg voldoet of dat er veranderingen of verbeteringen nodig zijn. U en uw familie en naasten kunnen hieraan bijdragen door onze zorg te beoordelen op ZorgkaartNederland.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Patiëntenfederatie Nederland Thebe Erasplaats is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Als u bij ons woont, kunnen wij ervoor zorgen dat uw kleding gewassen wordt. Ook kunt u naar de kapper of de pedicure. Heeft u samen met uw familie of naasten zin in een leuk uitje? Er is veel te doen in de omgeving van Erasplaats. Op loopafstand zijn er allerlei leuke winkeltjes en restaurantjes. Ook kunt u het TextielMuseum, museum De Pont en de Hasseltse kapel bezoeken.

Bekijk ook de tarievenlijst met de algemene diensten

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verzorgen en verplegen van ouderen met dementie. Wij bekijken goed wat u zelf nog kunt en waarbij uw familie en naasten u kunnen ondersteunen. We passen onze zorg aan op uw behoeften en wensen. Dit beschrijven wij in uw persoonlijke zorgplan. De medewerkers van Erasplaats zijn daarnaast gespecialiseerd in het ondersteunen, verzorgen en verplegen van mensen met lichamelijke beperkingen of problemen. Wij bespreken met u wat u zelf nog kunt en wat u opnieuw wilt leren.

Ons zorgteam bestaat uit verzorgenden, verpleegkundigen, leerlingen, vrijwilligers, een coördinator welzijn en een huishoudelijk medewerker. Als het nodig is, vragen wij ook hulp aan specialisten. Bijvoorbeeld een psycholoog of een ergotherapeut. U kunt daarnaast hulp vragen van een geestelijk verzorger.

Wij werken ook samen met Prinsheerlijk. Dat is een school voor jongeren met ‘een rugzakje’. Onder begeleiding van ons helpen deze jongeren u tijdens de persoonlijke verzorging en activiteiten.

Diensten

Expertises

In Erasplaats zorgen wij ervoor dat u uw dagen zinvol kunt invullen. Wij betrekken u als dat mogelijk is bij de dagelijkse bezigheden, zoals koken, het dekken van de tafel en afwassen. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor leuke dingen. De zorgcoördinator en de coördinator welzijn bespreken met u en uw familie of naasten wat u leuk vindt om te doen. U kunt bijvoorbeeld bewegen, helpen in het huishouden, muziek luisteren, tv-kijken en spelletjes doen. Wij schrijven uw voorkeuren op en bekijken per dag wat u kunt doen. Als u dat wilt, zijn familieleden of naasten van harte welkom om mee te doen.

Ook organiseren we bij Erasplaats regelmatig activiteiten, vieren we de feestdagen en zorgen we voor kranten en tijdschriften. Daarnaast regelen wij een keer in de maand een uitje. Voor al deze extra’s vragen wij een kleine vergoeding.

 

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122