Gegevens

Adres
Luciastraat 93
4813 CX Breda

Mail het woonzorgcentrum

088-1171900

Thebe | Haga

Woonzorgcentrum Thebe Haga staat op een unieke locatie in hartje Princenhage in Breda. Haga is een klein woonzorgcentrum voor mensen met een vorm van dementie en mensen met lichamelijke problemen. Als thuis wonen écht niet meer mogelijk is, ondersteunt Haga bij verpleging, verzorging en een zinvolle dagbesteding.

Binnen Haga kunt u in kleine groepen wonen als thuis wonen niet meer lukt. Elke bewoner heeft een eigen kamer of appartement. Er zijn 2 woongroepen met ieder maximaal 16 bewoners. Daarnaast beschikt dit woonzorgcentrum over zorgappartementen waarin één persoon of een stel kan wonen. Wij bieden een fijne plek met de zorg die u nodig heeft. Onze vakkennis richt zich op mensen met dementie en mensen met lichamelijke problemen. Ook bieden we bij Haga zorg aan huis voor mensen die zelfstandig wonen in onze zorgappartementen. Samen met u en uw familie denken we in mogelijkheden.

Bij Thebe Haga zet een betrokken, professioneel team zich samen met enthousiaste vrijwilligers dagelijks in om u passende zorg te bieden. Wonen bij Haga betekent wonen zoals u dat graag wilt. Uw eigen gewoonten en wensen zijn leidend voor ons. Binnen onze mogelijkheden proberen we u hierin maximaal te ondersteunen. Dit doen we samen met uw familie en naasten of met ondersteuning van hulpmiddelen. We proberen om zoveel mogelijk aan te sluiten op uw wensen en behoeften. Want ieder mens is uniek! Daarnaast hebben we aandacht voor wat u allemaal zelf kunt. Op basis daarvan bepalen we welke zorg u nodig heeft. Want wat u zelf nog kunt doen, dat blijft u ook zelf doen.

Thebe Haga ligt tegenover de woonboulevard met de kern van Princenhage als achtertuin. Naast diverse winkels vindt u veel groen in de omgeving. Daar kunt u bijvoorbeeld fijn wandelen. Voor ons is Haga een echt huis van de wijk. Daar kunt u samen met uw naasten en andere wijkbewoners gezellig samenkomen. Wilt u alvast een kijkje nemen bij Haga? Bekijk dan onderstaande video.

Een kijkje bij Thebe Haga

Bereikbaarheid

Thebe Haga ligt aan de Luciastraat 93 A1 in Breda. Wilt u met het openbaar vervoer naar Thebe Haga komen? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Werken bij Thebe Haga? 

Wil jij graag bij Thebe Haga komen werken? Klik dan hier voor alle vacatures en solliciteer direct! Kom snel jouw WAUW van Thebe ontdekken.

Meer informatie

Hier vindt u meer informatie over diverse onderwerpen: 

Het huidige Thebe Haga staat bekend als een goed woonzorgcentrum waar mensen zich thuis voelen. De mensen leven er als een familie. U kunt ons helpen door onze zorg te beoordelen op ZorgkaartNederland. Ook hebben wij de certificaten NEN-EN-ISO 9001: 2008.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Patiëntenfederatie Nederland Thebe Haga is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Haga beschikt op de eerste verdieping over een overdekte buitenruimte. Hier heeft u een mooi uitzicht over de wijk Princenhage. Ook beschikt Haga over een mooi aangelegde tuin, waar u kunt wandelen of op het terras kunt zitten. In ons restaurant kunnen u en uw naasten genieten van een heerlijke maaltijd of een drankje op het terras. De Gasterij is naast een restaurant ook een huiskamer waar iedereen samenkomt. U kunt hier eten, koffiedrinken, kletsen en een spelletje spelen.

Bekijk ook de tarievenlijst met de algemene diensten

Haga is een woonzorgcentrum voor mensen met een vorm van dementie en mensen met lichamelijke problemen. Als thuis wonen echt niet meer mogelijk is, ondersteunt Haga bij verpleging, verzorging en een zinvolle dagbesteding. Binnen Haga voegen we graag iets toe aan uw gezondheid. Maar we vinden het ook erg belangrijk dat u de regie over uw eigen leven behoudt. Het houden van uw eigen ritme en blijven doen wat u zelf nog kunt doen, moedigen wij dan ook zeker aan.

Door te denken in mogelijkheden en moeilijkheden als uitdagingen te zien, kijken wij samen met u en uw naasten hoe u een waardig en zo prettig mogelijk leven kunt leiden. Mocht u een indicatie met behandeling hebben, dan is er een behandelteam aanwezig om u te begeleiden. 

Diensten

Expertises

Thebe Haga is een huis van de wijk. Iedereen kan meedoen aan de activiteiten die we hier dagelijks organiseren. Zo blijft u in contact met andere mensen. U vindt de activiteiten op de activiteitenkalender die u maandelijks van ons ontvangt.

Onze enthousiaste medewerkers en vrijwilligers werken hard aan een afwisselend activiteitenprogramma. Er is altijd wel iets te doen. Denk bijvoorbeeld aan bingo en een film- en muziekmiddag. Bijna alle activiteiten zijn gratis voor de bewoners. Maar voor sommige activiteiten vragen wij een kleine bijdrage.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122