Gegevens

Adres
Kloosterdreef 3
5066 AA Moergestel

088-1175700

Thebe | Park Stanislaus

In een historisch stukje Moergestel vindt u woonzorgcentrum Thebe Park Stanislaus. Daar biedt Thebe zorg aan mensen met dementie en mensen met lichamelijke problemen. Ook is er plek in een van de 68 aanleunwoningen van Park Stanislaus.

Bij Park Stanislaus woont u zoals u dat zelf graag wilt. Uw eigen gewoontes en wensen zijn hierbij erg belangrijk voor ons. We proberen u hierin zo goed mogelijk te ondersteunen en hebben alle aandacht voor uw welzijn. Daarom gaan we graag in gesprek met u. Ook als er dingen niet goed gaan. 

Wonen bij Park Stanislaus betekent ook dat u de vrijheid heeft om keuzes te maken in wat u doet of nodig heeft. Verblijft u graag zo veel mogelijk in uw appartement? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Daarnaast bieden we bij Park Stanislaus veel activiteiten aan.

Een kijkje bij Thebe Park Stanislaus

Park Stanislaus is een unieke locatie. Het woonzorgcentrum ligt aan de rand van het centrum van Moergestel. Aan de ene kant vindt u de gezellige drukte van de winkels en aan de andere kant de rust van het natuurgebied. Bovendien hebben wij een samenwerking met de basisschool in Moergestel. Regelmatig ontmoeten (school)kinderen en senioren elkaar voor een leuk praatje. Wilt u alvast een kijkje nemen bij Park Stanislaus? In onderstaande video nemen we u graag mee door ons woonzorgcentrum.

Bewegingsruimte bij Park Stanislaus

Bereikbaarheid

Park Stanislaus ligt aan de Kloosterdreef 3 in Moergestel. Wilt u met het openbaar vervoer naar Thebe Park Stanislaus komen? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Werken bij Thebe Park Stanislaus? 

Wil jij graag bij Thebe Park Stanislaus komen werken? Klik dan hier voor alle vacatures en solliciteer direct! Kom snel jouw WAUW van Thebe ontdekken.

Meer informatie

Hier vindt u meer informatie over diverse onderwerpen: 

Onze medewerkers zijn erg betrokken bij uw zorgverlening. Daardoor hebben ze erg veel motivatie om de zorgverlening steeds te verbeteren. U kunt hierbij helpen door onze zorg te beoordelen op ZorgkaartNederland.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Patiëntenfederatie Nederland Thebe Park Stanislaus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Woonzorgcentrum Park Stanislaus heeft veel voorzieningen die u kunt gebruiken. U kunt bijvoorbeeld naar de kapper en onze winkel. Daarnaast kunt u een kerkdienst bijwonen of gymmen in het gymlokaal. In het restaurant en het Stan Café kunt u familie en bekenden ontmoeten. Om samen een spelletje te spelen of een potje te biljarten.

Park Stanislaus beschikt ook over prachtige tuinen met verschillende zitjes. Heeft u genoeg van het stilzitten? Dan kunt u enkele oefeningen doen op een van de toestellen in de beweegtuin. Daar kunt u ook jeu-de-boulen.

Bekijk ook de tarievenlijst met de algemene diensten

Bij Park Stanislaus kunt u terecht als u dementie of ernstige lichamelijke problemen heeft. Ook bieden wij begeleiding en verzorging in groepsverband.

Diensten

Expertises

Park Stanislaus heeft een actief welzijnsteam en veel enthousiaste vrijwilligers. Samen met mantelzorgers en verschillende verenigingen organiseren wij passende activiteiten. Er is altijd een activiteit waar u aan mee kunt doen. Ook als u specifieke wensen en behoeften heeft.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op enkele veelgestelde vragen:

U kunt de was laten doen door een externe wasserij. Daarvoor betaalt u een eigen bijdrage. Wilt u meer informatie over de wasservice? Dan kunt u dit aanvragen bij de receptie. Als u in een groepswoning woont, vragen wij een bijdrage van €60,- per maand. Hiervan betalen wij onder andere het abonnement van de krant, de uitstapjes, de cadeautjes en het lekkers voor bij de koffie.

Nee, bezoekers zijn altijd welkom om bij u langs te komen.

Er is niemand die de bewoner beter kent dan zijn familie en naasten. Wij verwachten van de familie en naasten dat zij betrokken blijven in het leven van de bewoners. Samen zorgen we er vervolgens voor dat de zorg en dagelijkse activiteiten zoveel mogelijk aansluiten op de wensen en behoeften van de bewoners. Wij horen graag wat u voor ideeën heeft om bij te dragen aan het wonen en welzijn van de bewoners. Daarnaast zijn er wat praktische verwachtingen. Zoals het schoonmaken van persoonlijke spullen. Thebe is verantwoordelijk voor de schoonmaak van de spullen van Thebe. Denk hierbij aan het bed, de kasten en de ramen.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122