Gegevens

Adres
Withagen 54
4861 AR Chaam

0161-458810

Thebe | De Geerhof

Vlak bij het centrum van Chaam ligt woonzorgcentrum Thebe De Geerhof. Is zelfstandig thuis wonen niet meer mogelijk, maar wilt u wel blijven wonen in het vertrouwde Chaam? De Geerhof biedt goede zorg voor mensen met dementie en voor mensen met lichamelijke beperkingen.

De Geerhof is een klein, overzichtelijk woonzorgcentrum. Wij vinden gastvrijheid erg belangrijk. Daarnaast willen we dat u en uw familie of naasten zich thuis voelen bij De Geerhof. We gaan met u in gesprek, luisteren naar u en kijken verder dan uw ziektebeeld en beperkingen. Zo leren wij u echt kennen en kunnen wij u de zorg bieden die u nodig heeft. Want ieder mens is uniek! Wij stimuleren u ook om zelf te doen wat u nog kunt met de eventuele hulp van uw familie of naasten en onze medewerkers als dat nodig is.

Een kijkje bij Thebe De Geerhof

Iedereen is welkom bij De Geerhof. Het Grand Café in het hart van het gebouw is een gezellige ontmoetingsplek. Naast bewoners en familie zijn ook mensen uit Chaam daar van harte welkom.

Bereikbaarheid

Thebe De Geerhof ligt aan de Withagen 54 in Chaam. Wilt u met het openbaar vervoer naar Thebe De Geerhof komen? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie. 

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Werken bij Thebe De Geerhof

Wil jij graag bij Thebe De Geerhof komen werken? Klik dan hier voor alle vacatures en solliciteer direct! Kom snel jouw WAUW van Thebe ontdekken.

Meer informatie

Hier vindt u meer informatie over diverse onderwerpen: 

De Geerhof is een vrij nieuw gebouw dat voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan een woonzorgcentrum. Wij doen iedere dag ons best om de kwaliteit van onze zorg verder te verbeteren. Wilt u ons daarbij helpen? Beoordeel ons dan op ZorgkaartNederland.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Patiëntenfederatie Nederland Thebe De Geerhof is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Bij De Geerhof organiseren we veel activiteiten. Bewoners en mensen uit de wijk kunnen vaak aan die activiteiten meedoen. Zo is iedereen welkom in ons restaurant voor een warme maaltijd of een kop koffie met iets lekkers. Ook kunt u bij De Geerhof een duo-fiets lenen of een kerkdienst bijwonen. Bij de facilitaire dienst kunt u terecht voor klein onderhoud en reparaties. Kom gerust eens bij ons binnen!

Bekijk ook de tarievenlijst met de algemene diensten

Wonen bij De Geerhof is geschikt voor mensen met dementie in verschillende fases en voor mensen met lichamelijke beperkingen. Zij ontvangen hier de juiste zorg en begeleiding.

Diensten

Expertises

In De Geerhof hoeft niemand zich te vervelen. We organiseren bijna dagelijks een leuke activiteit. Denk aan bingo, een muziekmiddag en modeshows. Ook organiseren wij regelmatig een uitje. De meeste activiteiten zijn gratis, maar soms vragen we een kleine bijdrage. Vrijwel alle activiteiten vinden plaats in het Grand Café. Uw familie en andere naasten zijn van harte welkom om samen met u mee te doen aan een activiteit.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122