Gegevens

Adres
Willibrordstraat 1
5131 AJ Alphen

013-5088300

Thebe | De Hoogt

Woonzorgcentrum Thebe De Hoogt ligt midden in het gezellige centrum van het Brabantse dorp Alphen. De Hoogt is speciaal gericht op ouderen met dementie en/of lichamelijke problemen, die daardoor niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen.

De Hoogt is een klein woonzorgcentrum dat écht onderdeel uitmaakt van de samenleving in het dorp. Zo’n 35 medewerkers van De Hoogt zetten zich dagelijks in om de bewoners te helpen op het gebied van verzorging, verpleging en begeleiding. Gastvrijheid staat daarbij centraal.

Wij vinden het belangrijk dat De Hoogt voor u en uw familie voelt als uw thuis. Daarom luisteren we naar u en hebben we aandacht voor de dingen die voor u belangrijk zijn. Samen kijken we wat u zelf nog kunt en waar u echt hulp bij nodig hebt. Ieder mens is immers uniek! We stimuleren u ook om te doen wat u nog kunt. Eventueel met de hulp van onze medewerkers of uw naasten. Ook kunnen we u ondersteunen met hulpmiddelen.

Een kijkje bij Thebe De Hoogt

De Hoogt is écht onderdeel van Alphen. Zo is het Grand Café in het hart van het gebouw een gezellige ontmoetingsplek. Hier zijn familie en naasten van de bewoners welkom, maar ook mensen uit Alphen.

Bereikbaarheid

Thebe De Hoogt ligt aan de Willebrordstraat 1 in Alphen. Wilt u met het openbaar vervoer naar De Hoogt komen? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Werken bij Thebe De Hoogt? 

Wil jij graag bij Thebe De Hoogt komen werken? Klik dan hier voor alle vacatures en solliciteer direct! Kom snel jouw WAUW van Thebe ontdekken.

Meer informatie

Hier vindt u meer informatie over diverse onderwerpen: 

Goede zorg in een prettige omgeving. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Het steeds verder verbeteren van onze zorgkwaliteit vinden wij belangrijk. U kunt ons daarbij helpen door onze zorg te beoordelen op ZorgkaartNederland.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Patiëntenfederatie Nederland Thebe De Hoogt is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

U hoeft bij De Hoogt niet stil te zitten. Binnen het woonzorgcentrum worden namelijk verschillende activiteiten georganiseerd. Denk aan biljarten, mediteren, yogalessen volgen en een kerkdienst bijwonen. Ook heeft De Hoogt onder andere een bibliotheek, een gymzaal, een kapsalon en een facilitaire dienst voor klein onderhoud en reparaties. Nieuwsgierig geworden? Wandel gerust eens bij ons binnen!

Bekijk ook de tarievenlijst met de algemene diensten

Bij De Hoogt kunnen mensen met dementie in verschillende fases en ouderen met lichamelijke beperkingen terecht voor wonen en zorg.

Diensten

Expertises

Bij De Hoogt is er altijd iets te doen. We drinken samen een kop koffie, koken en eten met elkaar en doen gezellig een spelletje. Daarnaast organiseren we ook regelmatig leuke activiteiten in het Grand Café, zoals een bingo, een muziekmiddag en modeshows. Ook zorgen wij regelmatig voor een leuk uitje. Uw familie en andere naasten zijn van harte welkom om samen met u mee te doen aan een activiteit. Ook mensen uit de wijk mogen meedoen. De meeste activiteiten zijn gratis, maar soms vragen wij een kleine bijdrage.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122