Gegevens

Adres
Don Sartostraat 66
5022 HA Tilburg

088-1172501

Thebe | Don Sarto

In de wijk Groenewoud in Tilburg-Zuid vindt u de woonvoorziening Don Sarto. Als u een vorm van dementie heeft en het daardoor niet meer mogelijk is om zelfstandig thuis te wonen, biedt Don Sarto u een fijne plek met de juiste zorg. Hier krijgt u ruimte om te leven zoals u dat gewend bent.

Thebe Don Sarto is een thuis voor u en uw familie en naasten. Ons team van 30 zorgmedewerkers en vrijwilligers zorgt er samen met uw familie en naasten voor dat u de dingen kunt blijven doen die u belangrijk vindt. U woont in een kleine woongroep van 7 personen. Hierdoor kunnen wij alle bewoners met hun eigen karakter en levensverhaal echte aandacht, veiligheid en gemak bieden. Want ieder mens is uniek!

Een kijkje bij Thebe Don Sarto

Het dagelijks leven in Don Sarto en hoe wij met elkaar omgaan, is huiselijk en prettig. Niets moet. Wij betrekken de bewoners zoveel mogelijk bij de gewone dagelijkse bezigheden, zoals koffiedrinken, koken, een spelletje doen of televisiekijken. U kunt de gezelligheid opzoeken in de gezamenlijke huiskamer of genieten van het mooie weer in onze binnentuin of op ons dakterras. Wilt u graag even alleen zijn? Dan kunt u genieten van de privacy op uw eigen kamer.

Bereikbaarheid

Thebe Don Sarto is gelegen aan de Don Sartostraat 66 in Tilburg. Wilt u met het openbaar vervoer naar Thebe Don Sarto komen? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Meer informatie

Hier vindt u meer informatie over diverse onderwerpen: 

Bij Don Sarto doen wij iedere dag ons uiterste best om zorg te leveren die aansluit op uw wensen en behoeften. We kijken of de huidige zorg voldoet of dat er aanpassingen nodig zijn. U en uw naasten kunnen daarbij helpen door onze zorg te beoordelen op ZorgkaartNederland.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Patiëntenfederatie Nederland Thebe Don Sarto is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De woningen op de begane grond hebben een gezamenlijke tuin. De woningen op de eerste verdieping hebben een gezamenlijk balkon. Als het mooi weer is, zetten wij de deuren open. Zo kunt u lekker genieten van het zonnetje. Ook uw familie en andere naasten zijn van harte welkom in uw woning.

Bekijk ook de tarievenlijst met de algemene diensten

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verzorgen en verplegen van ouderen met dementie. Wij kijken goed naar wat u zelf nog kunt en waarbij uw familie en naasten u kunnen helpen. Wij passen onze zorg aan op uw behoeften en wensen. Dit beschrijven wij in uw persoonlijke zorgplan. Ons zorgteam bestaat uit verzorgenden, verpleegkundigen, leerlingen, vrijwilligers, een huishoudelijk medewerker en een welzijnscoördinator. Zij werken nauw samen met een team van verschillende specialisten, zoals een fysiotherapeut, een diëtist en een psycholoog. Als het nodig is, ondersteunen zij onze zorg. U kunt ook hulp van een geestelijk verzorger vragen.

Diensten

Expertises

Bij Don Sarto zorgen wij ervoor dat u uw dagen zinvol kunt invullen. Wij betrekken u als dat mogelijk is bij de dagelijkse bezigheden, zoals koken, het dekken van de tafel en afwassen. We drinken samen met u en andere bewoners koffie, spelen een spelletje of kijken naar de televisie. Daarnaast organiseren wij ook regelmatig activiteiten om u zoveel mogelijk te laten genieten van het leven.

 

Werken bij Thebe Don Sarto? 

Wil jij graag bij Thebe Don Sarto komen werken? Klik dan hier voor alle vacatures en solliciteer direct! Kom snel jouw WAUW van Thebe ontdekken.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122