Gegevens

Adres
Kloosterpad 1
5104 JT Dongen

088-1171500

Thebe | Kloosterpad

In het gezellige Brabantse dorp Dongen ligt Thebe Kloosterpad. Dat is een kleine woonvoorziening voor mensen die door dementie niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Kloosterpad biedt mensen een fijne plek om te wonen met de juiste zorg van Thebe.

De sfeer in Kloosterpad is huiselijk en gezellig. U woont daar in een groep van zes of zeven personen. U deelt de keuken van de woning, maar heeft uw eigen woon- en slaapkamer met ruimte voor een zitje en uw eigen sanitair. U mag helemaal zelf uw ritme bepalen. Wilt u bijvoorbeeld lekker koffiedrinken of gezellig een spelletje doen? Geef dit dan gerust bij ons aan! Wilt u zich liever even terugtrekken? Dan kan dat in uw eigen kamer.

Uw familie en vrienden zijn altijd welkom om bij u op bezoek te komen. Dat kan op elk moment van de dag. Er zijn namelijk geen bezoektijden. Samen met uw familie en vrienden zorgen we er ook voor dat u zo zelfstandig mogelijk kunt blijven leven. Wilt u alvast een kijkje nemen bij Thebe Kloosterpad? Bekijk dan onderstaande video.

Een kijkje bij Thebe Kloosterpad

Bereikbaarheid

Thebe Kloosterpad ligt aan Kloosterpad 1 in Dongen. Wilt u met het openbaar vervoer naar Thebe Kloosterpad komen? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Werken bij Thebe Kloosterpad? 

Wil jij graag bij Thebe Kloosterpad komen werken? Klik dan hier voor alle vacatures en solliciteer direct! Kom snel jouw WAUW van Thebe ontdekken.

Meer informatie

Hier vindt u meer informatie over diverse onderwerpen: 

Bij Kloosterpad houden wij ons dagelijks bezig met het verbeteren van onze zorg. Daarnaast zijn wij een officieel leerbedrijf. Wij werken samen met BOL- en BBL-leerlingen van verschillende opleidingen die gericht zijn op zorg en welzijn. U kunt ook helpen met het verbeteren van onze zorg. Dat doet u door onze zorg te beoordelen op ZorgkaartNederland.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Patiëntenfederatie Nederland Thebe Kloosterpad is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kloosterpad heeft een rolstoelvriendelijke tuin. Daar kunnen bewoners samen met hun familie en vrienden samenkomen. In deze tuin is het mogelijk om zelf groenten te verbouwen. Ook heeft de tuin vlinderstruiken en een pluktuin.

Bekijk ook de tarievenlijst met de algemene diensten

Onze medewerkers zijn specialisten in het begeleiden, ondersteunen en verzorgen van mensen met dementie. Zij kijken altijd naar wat u nog zelf kan doen. In een persoonlijk zorgplan maken we vervolgens samen afspraken over de ondersteuning en zorg die u van ons ontvangt. Ook bespreken we welke bijdrage uw familie kan leveren. Het zorgteam werkt samen met een gespecialiseerd behandelteam. Dat bestaat uit onder andere een specialist ouderengeneeskunde, een psycholoog, een fysiotherapeut, een ergotherapeut en een verpleegkundig specialist.

Diensten

Expertises

Op locatie Kloosterpad organiseren we verschillende activiteiten. Dat doen we op basis van de wensen en behoeften van de bewoners. Bij Kloosterpad staan we altijd open voor hulp van familie, vrienden en vrijwilligers. Onze welzijnscoördinator begeleidt medewerkers, familie, vrienden en vrijwilligers bij het opzetten en uitvoeren van activiteiten. Zo laten we onze bewoners mooie momenten beleven.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op enkele veelgestelde vragen:

Nee, familie en vrienden zijn altijd welkom om u te bezoeken.

Na de verhuizing geven wij u en uw omgeving wat rust. Zo kan iedereen aan de nieuwe situatie wennen. Na een tijdje gaan wij met uw familie en vrienden in gesprek. Wij praten dan over de mogelijke taken die zij uit kunnen voeren. Wij vragen uw familie en vrienden om uw persoonlijke spullen schoon te houden. Ook waarderen wij het erg als uw familieleden en vrienden af en toe meedoen met uw dagbesteding.

 

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122