Gegevens

Adres
Heksenwiellaan 52
4823 HA Breda

088-1173150

Thebe | De Hillen

Woonzorgcentrum Thebe De Hillen ligt in de Bredase wijk Haagse Beemden. De Hillen is een onderdeel van wooncomplex AlleeWonen. Het is een kleine woonzorglocatie waar u kunt wonen met een indicatie voor somatiek, PG of Wlz.

Dagelijks zetten ruim 40 medewerkers zich in om de zorg te bieden die bij u past. Dat doen we door goed naar u te luisteren, want ieder mens is uniek. Wij stimuleren u ook om zelf te bepalen welke activiteiten u nog kunt en wilt doen op een dag. Locatie De Hillen is daar de perfecte plek voor, omdat er meer dan genoeg te doen is. Ook stimuleren wij u om zo veel mogelijk zelf te blijven doen. Hierdoor kunt u uw dag zinvol doorbrengen.

Samen met u en uw naasten zorgen wij voor een veilige omgeving waarin u kunt zijn wie u bent. Wilt u in De Hillen komen wonen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken dan een afspraak met u voor een gesprek en een rondleiding. Wilt u alvast een kijkje nemen bij De Hillen? Bekijk dan onderstaande video.

Een kijkje bij Thebe De Hillen

Bereikbaarheid

Woonzorgcentrum De Hillen ligt aan de Heksenwiellaan 52 in Breda. Op ongeveer 50 meter lopen van De Hillen is een bushalte. De buslijnen 2 en 4 stoppen hier. Wilt u met het openbaar vervoer naar De Hillen komen? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie. 

Cliëntenraad

Thebe De Hillen heeft een cliëntenraad.

Wat is een cliëntenraad?
Iedere zorginstelling moet een cliëntenraad hebben. Zo kunnen bewoners of hun vertegenwoordigers meedenken en meepraten over de kwaliteit van de zorg.  Door deze medezeggenschap is er inspraak bij besluiten die cliënten kunnen raken. Een individuele cliënt heeft inspraak. Een cliëntenraad vertegenwoordigt alle cliënten en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Bij belangrijke beslissingen van de instelling is instemming van de cliëntenraad nodig.

Wat doet een cliëntenraad?
De zorg verandert. Daardoor wordt het steeds belangrijker dat de cliënten of hun vertegenwoordigers een stem hebben in die veranderingsprocessen. Ook het bewaken van de kwaliteit van de organisatie en de geleverde zorg is van groot belang. De cliëntenraad heeft daarin een belangrijke rol.

Meedenken & meedoen!
De cliëntenraad vindt het belangrijk dat de communicatie tussen bewoners en directie van  woonzorgcentrum Thebe De Hillen optimaal is.

  • Bewoners en de cliëntenraad hebben invloed op het beleid van het woonzorgcentrum. De  cliëntenraad praat, namens of samen met de bewoners over allerlei zaken die belangrijk zijn, zoals woonomstandigheden, voeding, activiteiten en andere zaken.
  • De cliëntenraad geeft ook advies. Wellicht wilt u ook uw mening geven over bepaalde plannen en veranderingen. De directie en de cliëntenraad horen graag uw mening, ideeën en wensen.
  • De cliëntenraad is uw ‘spreekbuis’. Samen meedenken en meedoen verhoogt de kwaliteit van zorg, wonen en ontspanning voor u. Laat uw stem horen! Het gaat over uw welzijn.

Heeft u een vraag of suggestie over de zorgverlening? Hieronder kunt u lezen hoe u ons kunt bereiken.

Contact:
E-mailadres cliëntenraad: Clientenraadhagedonk@hotmail.com

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Werken bij Thebe De Hillen? 

Wil jij graag bij Thebe De Hillen komen werken? Klik dan hier voor alle vacatures en solliciteer direct! Kom snel jouw WAUW van Thebe ontdekken.

Meer informatie

Hier vindt u meer informatie over diverse onderwerpen: 

Bij woonzorgcentrum De Hillen willen wij onze zorgkwaliteit altijd verbeteren. U kunt daar ook een steentje aan bijdragen door onze zorg te beoordelen op ZorgkaartNederland.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Patiëntenfederatie Nederland Thebe De Hillen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Theehuis
De Hillen beschikt over een eigen theehuis. Dit is een mooie ruimte waar bewoners met elkaar of samen met familie/naasten een lekkere kop koffie of thee kunnen drinken. Ook houden we hier kleine activiteiten. Vanuit het theehuis kunt u een wandelingetje maken in de binnentuin of even lekker van de zon genieten op het terras. 

Beweegtuin
Via de afdeling PG kunt u de beweegtuin in. Hier kunnen de bewoners heerlijk genieten van de buitenlucht. Ook kunnen zij daar lekker ontdekken en bewegen. Zo is er een bankje met fietstrappers, een muziekbol en een doolhof.

Bij woonzorgcentrum De Hillen kunt u terecht als u een Wlz-indicatie heeft.

Diensten

Expertises

Bij woonzorgcentrum De Hillen hoeft u zich niet te vervelen. Onze welzijnsmedewerkers organiseren vaak verschillende activiteiten. Van bingo en sjoelen tot een muziekmiddag en een beweegochtend. Er zit altijd wel iets bij dat u leuk vindt om te doen. Wilt u graag een kijkje nemen bij woonzorgcentrum De Hillen? Vraag dan gerust een rondleiding aan. Dit doet u door een e-mail te sturen naar zorgconsulenten@thebe.nl

 

 

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122