Gegevens

Adres
Wittendijk 2
5051 GB Goirle

088-1173300

Thebe | Guldenakker

In Goirle, een levendig dorp vlakbij Tilburg, vindt u woonzorgcentrum Guldenakker. Hier bieden wij meer dan professionele zorg op maat aan mensen met lichamelijke problemen en mensen met lichte dementie. Wij hebben aandacht voor u en uw wensen en behoeften. Samen met u en uw familie en naasten bieden wij u bij Guldenakker een fijn thuis.

Guldenakker is een open huis met een warm hart. Zo’n 140 medewerkers en ruim 100 vrijwilligers bieden de zorg en ondersteuning die de bewoners nodig hebben. Dit kan lichte zorg zijn, thuiszorg, maar ook intensieve (24-uurs) verpleeghuiszorg. Het bijzondere aan Guldenakker is dat cliënten met en zonder een indicatie voor zorg bij elkaar wonen. Wilt u alvast een kijkje nemen bij Guldenakker? Bekijk dan onderstaande video.

Een kijkje bij Thebe Guldenakker

Tegenover het woonzorgcentrum is een winkelcentrum met een grote supermarkt. Hier kunt u zelf uw boodschappen doen. Ook is er een bushalte voor de deur. Zo kunt u makkelijk reizen met de bus en kan bezoek u makkelijk bereiken. Naast een woonzorgcentrum is Guldenakker een huis van de wijk. Ook als u niet bij Guldenakker woont, kunt u van de voorzieningen van het woonzorgcentrum gebruikmaken. U bent bijvoorbeeld van harte welkom bij onze dagbesteding.

Bereikbaarheid

Thebe Guldenakker ligt aan de Wittendijk 2 in Goirle. Wilt u met het openbaar vervoer naar Thebe Guldenakker komen? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Meer info?

Bent u benieuwd naar hoe onze locatie eruitziet of wilt u de sfeer komen proeven? Maak dan een afspraak via 088-1175005 of stuur een mail naar zorgconsulenten@thebe.nl.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Werken bij Thebe Guldenakker? 

Wil jij graag bij Thebe Guldenakker komen werken? Klik dan hier voor alle vacatures en solliciteer direct! Kom snel jouw WAUW van Thebe ontdekken.

Meer informatie

Hier vindt u meer informatie over diverse onderwerpen: 

Bij woonzorglocatie Guldenakker zetten wij ons elke dag in om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren.

In 2017 is onze gastvrijheid door Gastvrijheidszorg beoordeeld met 4 sterren. U kunt onze zorg zelf beoordelen op Zorgkaart Nederland.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Patiëntenfederatie Nederland Thebe Guldenakker is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Guldenakker is een huis van de wijk. Iedereen is welkom om hier samen te komen. U kunt bijvoorbeeld genieten van een kop koffie met wat lekkers of een warme maaltijd in het restaurant. Voor een actieve dagbesteding kunt u meedoen aan ons activiteitenprogramma. Ook kunt u bij Guldenakker een bezoek brengen aan de kapper, pedicure en manicure. 

Bekijk ook de tarievenlijst met de algemene diensten

Onze medewerkers zijn specialisten in het ondersteunen, verzorgen en verplegen van mensen met lichamelijke beperkingen of problemen. Wij bespreken met u wat u zelf nog kunt. Wij bieden de juiste zorg die past bij uw situatie.

Logeerzorg
Bent u mantelzorger van uw partner of naaste en wordt de zorg u even te veel? Denk dan eens aan de mogelijkheid van Logeerzorg bij Thebe. Op onze locatie kan uw naaste terecht voor een kort en prettig verblijf. Onze professionals nemen voor even de zorg van u over. Zodat u als mantelzorger met een gerust hart weer kunt opladen. 

Dagbesteding De Leij bij Thebe Guldenakker

U kunt bij ons terecht voor dagbesteding als u bijvoorbeeld geheugenproblemen of lichamelijke klachten heeft. Maar ook als u het moeilijk vindt om uw dag zinvol in te vullen. Met verschillende activiteiten brengen wij meer structuur aan in uw dag. 
Lees hier meer over Dagbesteding De Leij.

Diensten

Expertises

Iedereen kan meedoen met de verschillende algemene activiteiten bij Thebe Guldenakker. Zo blijft u in contact met andere mensen. Soms vragen wij een kleine vergoeding voor de activiteiten. Meer dan 100 enthousiaste vrijwilligers en medewerkers werken hard aan een afwisselend activiteitenprogramma. Alle activiteiten staan beschreven op de activiteitenkalender die u vindt bij de ingang van Guldenakker.

Daarnaast is er in de avond wekelijks een inloopcafé voor een praatje, drankje of spelletje. Guldenakker beschikt ook over een duo-fiets die op reservering te huur is. Heeft u interesse in een activiteit? Neem dan contact op met team Welzijn via 013-5310800. U kunt ook de Facebookpagina van Guldenakker bezoeken of de video op deze pagina (een kijkje bij Thebe Guldenakker) bekijken.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op enkele veelgestelde vragen:

Voor sommige activiteiten vragen we een eigen bijdrage. Voor het betalen van de eigen bijdrage gebruiken we een strippenkaart. De strippenkaart kunt u kopen bij de activiteitenbegeleidster. De waarde van de strippenkaarten bedraagt € 20,- of € 50,-.

Zijn er vaste bezoektijden bij zorgcentrum Brabantpark?

Nee, familie en vrienden zijn altijd welkom om bij u langs te komen. Het is fijn als uw bezoek rekening houdt met de gezamenlijke zorg- en eetmomenten. Zo houdt u uw regelmaat.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122