Gegevens

Adres
Markt 5a 1
4841 AA Prinsenbeek

088-1172900

Thebe | Hagedonk

In het centrum van Prinsenbeek vindt u woonzorgcentrum Thebe Hagedonk. Hier kunt u wonen als u een vorm van dementie heeft of zorg dichtbij nodig heeft. Binnen Hagedonk staat zelfredzaamheid voorop en daardoor blijft u de dingen doen die u zelf kunt doen.

Woonzorgcentrum Hagedonk bevindt zich in een mooi, nieuw gebouw. Dat is van alle gemakken voorzien. Hagedonk bevindt zich in het hartje van Prinsenbeek, dat dicht bij Breda ligt. Hier kunt u terecht als u door lichamelijke of geestelijke klachten niet meer thuis kunt wonen. Het team op locatie Hagedonk bestaat uit ruim honderd medewerkers en vrijwilligers. Samen met u en uw familie en naasten bieden zij de zorg en verpleging die u nodig heeft. Wij luisteren hierbij altijd naar uw wensen en behoeften waardoor u zelf de regie behoudt.

Een kijkje bij Thebe Hagedonk

Wij vinden gastvrijheid erg belangrijk. Wilt u de sfeer komen proeven bij woonzorgcentrum Hagedonk? Kom gerust langs voor een rondleiding.

Bereikbaarheid

Thebe Hagedonk ligt aan de Markt 5a 1 in Prinsenbeek. Voor parkeren hebben wij een eigen parkeerterrein aan de Schoolstraat 2a. Wilt u met het openbaar vervoer naar Thebe Hagedonk komen? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Cliëntenraad

Thebe Hagedonk heeft een cliëntenraad.

Wat is een cliëntenraad?
Iedere zorginstelling moet een cliëntenraad hebben. Zo kunnen bewoners of hun vertegenwoordigers meedenken en meepraten over de kwaliteit van de zorg.  Door deze medezeggenschap is er inspraak bij besluiten die cliënten kunnen raken. Een individuele cliënt heeft inspraak. Een cliëntenraad vertegenwoordigt alle cliënten en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Bij belangrijke beslissingen van de instelling is instemming van de cliëntenraad nodig.

Wat doet een cliëntenraad?
De zorg verandert. Daardoor wordt het steeds belangrijker dat de cliënten of hun vertegenwoordigers een stem hebben in die veranderingsprocessen. Ook het bewaken van de kwaliteit van de organisatie en de geleverde zorg is van groot belang. De cliëntenraad heeft daarin een belangrijke rol.

Meedenken & meedoen!
De cliëntenraad vindt het belangrijk dat de communicatie tussen bewoners en directie van  woonzorgcentrum Thebe Hagedonk optimaal is.

  • Bewoners en de cliëntenraad hebben invloed op het beleid van het woonzorgcentrum. De  cliëntenraad praat, namens of samen met de bewoners over allerlei zaken die belangrijk zijn, zoals woonomstandigheden, voeding, activiteiten en andere zaken.
  • De cliëntenraad geeft ook advies. Wellicht wilt u ook uw mening geven over bepaalde plannen en veranderingen. De directie en de cliëntenraad horen graag uw mening, ideeën en wensen.
  • De cliëntenraad is uw ‘spreekbuis’. Samen meedenken en meedoen verhoogt de kwaliteit van zorg, wonen en ontspanning voor u. Laat uw stem horen! Het gaat over uw welzijn.

Heeft u een vraag of suggestie over de zorgverlening? Hieronder kunt u lezen hoe u ons kunt bereiken.

Contact:
E-mailadres cliëntenraad: Clientenraadhagedonk@hotmail.com

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122

Werken bij Thebe Hagedonk? 

Wil jij graag bij Thebe Hagedonk komen werken? Klik dan hier voor alle vacatures en solliciteer direct! Kom snel jouw WAUW van Thebe ontdekken.

Meer informatie

Hier vindt u meer informatie over diverse onderwerpen: 

Bij Thebe Hagedonk doen wij ons best om u de juiste zorg te bieden. Daarnaast houden wij ons dagelijks bezig met het steeds verder verbeteren van onze zorgkwaliteit. Zo beschikken wij onder andere over de certificaten NEN-EN-ISO 9001:2008

Gastvrijheidszorg beoordeelde Thebe Hagedonk met vier sterren. U kunt ons ook beoordelen op ZorgkaartNederland. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Patiëntenfederatie Nederland Thebe Hagedonk is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Woonzorgcentrum Hagedonk heeft een prachtig Grand Café met een groot buitenterras. Hier kunt u genieten van een kopje koffie en een lekker gebakje of een drankje met een hapje van onze kaart. Tussen 12.00 uur en 13.30 uur serveren wij uw warme maaltijd. Familie, ander bezoek en wijkbewoners zijn van harte welkom om gezellig mee te eten. Verder biedt Hagedonk verschillende faciliteiten, zoals een kapsalon, een kleine supermarkt, een ruilbibliotheek en verschillende vergaderruimtes.

Bekijk ook de tarievenlijst met de algemene diensten

Thebe Hagedonk is een woonzorgcentrum. U kunt hier wonen als u zorg dichtbij nodig heeft. Wij bieden ook zorg in een beschermde omgeving voor mensen met dementie.

Diensten

Expertises

Op locatie Hagedonk is altijd wel iets leuks te doen. We organiseren veel activiteiten, zoals stoelgym, geheugentrainingen, muziekmiddagen en diverse spelletjes. Ook uw partner, mantelzorger en familieleden zijn van harte welkom om mee te doen aan deze activiteiten. Naast de dagelijkse activiteiten organiseren wij regelmatig themafestiviteiten. Bijvoorbeeld met Pasen, carnaval en kerst. Heeft u naast deze activiteiten nog iets wat u heel graag wilt doen? We hebben een wensbord in het Grand Café hangen. Hieraan kunt u een kaartje met uw wens ophangen.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op enkele veelgestelde vragen:

U kunt bij Thebe Hagedonk terecht als u een Wlz-indicatie heeft en zorg dichtbij nodig heeft. Voor meer informatie kunt u bellen naar 088-1172900 of het contactformulier op de website invullen.

Dat kan zeker. Het Grand Café is dagelijks geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. Ook mensen die niet in dit woonzorgcentrum wonen, zijn van harte welkom.

Ja, dat is mogelijk. U kunt een e-mail sturen naar de coördinator Gastvrijheid om de ruimtes te reserveren. Het e-mailadres is paul.van.herwaarden@thebe.nl.

Zorg aanvragen?

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct zorg aanvragen

0900-8122